Carti

Cartea de vacanta de la Cartepedia. Cu 50% reducere!

Tu cu ce pleci în vacanță? Cu trenul, mașina sau avionul? Indiferent de mijlocul de transport cu care vei călători, un lucru este clar, ai nevoie de o carte pentru drum!

La Cartepedia sunt reducere de pana la 50% si ți-am pregătit o selecție de cărți numai bune de citit la drum lung.

Bagaje pierdute – Jordi Puntí

Ce se întâmplă când un tânăr catalan descoperă că singura moştenire a tatălui care l-a abandonat în copilări sunt, pe lângă o mână de obiecte „găsite“, trei fraţi vitregi cu acelaşi prenume, împrăştiaţi în tot atâtea colţuri ale Europei? Bagaje pierdute reconstruieşte, cu instrumentele romanului poliţist, existenţa lui Gabriel Delacruz Expósito prin mărturiile celor patru fii nelegitimi — Cristóbal, Christof, Christopher şi Christophe —, reuniţi pentru a reconstitui istoria personală a tatălui absent.

Ghid de supraviețuire în universul profesional. Cum să facem față situațiilor stresante – Jacques Salomé

Autorul ne împărtășește cu generozitate soluții pentru depășirea crizelor identitare și relaționale la locul de muncă, pentru a învăța să respectăm și să ne facem respectați, pentru a ne proteja integritatea fizică, psihică și morală.
Toate acestea, pe baza impresionantei experiențe personale a autorului și apli­când principiile metodei sale ESPERE, precum și câteva reguli esențiale de igienă a conexiunilor interumane.

Abilităţi de comunicare – Allan Pease si Barbara Pease

Această carte bestseller a soților Pease vă arată: cum să faceți o primă impresie bună și durabilă, cum să captați atenția celorlalți, cum să-i convingeți să vă adopte ideile și… cum să faceți astfel încât, la sfârșit, să nu le rămână un gust amar.

Allan și Barbara Pease vă spun tot ce trebuie să știți. Citiți fiecare detaliu și aplicați-l în situații reale, până când vă apropiați de perfecțiune. Veți constata că ușile care, altădată, păreau pe veci ferecate… acum vi se deschid în față.

Întrebarile sunt, de fapt, răspunsuri – Allan Pease

De câte ori nu am auzit spunându-se despre un agent de vânzări că are succes pentru că este „dotat de la natură“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer că s-a născut înzestrat de la natură. Pentru că ştim cu toţii că aceste meserii se deprind în urma unui studiu sistematic. Tot astfel, activitatea de agent de vânzări este o ştiinţă ce se poate învăţa ca oricare alta.

Tuturor băieţilor pe care i-am iubit – Jenny Han

Cartea cu care a început totul, acum un film Netflix!

Lara Jean își ține scrisorile de dragoste într-o cutie de pălării de la mama ei.
Nu sunt scrisori de dragoste pe care le-au scris alții pentru ea, ci scrisorile pe care le-a scris ea. Câte una pentru fiecare băiat pe care l-a iubit – cinci, în total. Când le scrie, își pune tot sufletul în ele, spunând toate lucrurile pe care nu le-ar spune în viața reală, pentru că aceste scrisori sunt doar pentru ea. Până în ziua în care scrisorile ei secrete sunt expediate și, dintr-odată, viața amoroasă a Larei Jean, până acum imaginară, scapă de sub control.

*Promoția este valabilă în perioada 9-31 iulie

Despre alte carti am scris AICI.

S-ar putea să-ți placă și...

9 comentarii

 1. Tuturor baietilor pe care i-am iubit am citit-o si eu si chiar mi-a plăcut mult, e o carte usurica

 2. Eu cred ca am nevoie de abilitati de comunicare, pentru ca in ultima vreme am cam dat rateuri la partea asta. 🙂

 3. Probabil ca in seara asta fac si eu o comanda, sa profit de reducere…

 4. Mulțumim pentru recomandare!

 5. Am citit Tuturor baietilor si e o carte super faina (toata seria e adorabila)!! Merge pentru vacanta!! ^_^

 6. Trebuie sa imi comand si eu niste carti pentru vacanta de vara!

 7. Ma tenteaza Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri. Asa simt si eu cateodata, pun o intrebare si imediat imi vine si raspunsul in minte.

 8. Simona Tucu spune:

  Mi-ar trebui si mie câteva cărți noi, nu am mai cumpărat demult pentru mine, doar pentru copii.

 9. cudrag.cristina spune:

  Am vazut filmul la ultima carte, sunt curioasa daca este la fel. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *