Cum am primit mancare gratis #2 – Cartofisserie

Continui astazi cu episodul #2 din seria Cum am primit mancare gratis. Am povestit prima data aici despre campania celor de la King Rolls.

De data aceasta mancarea gratis a venit de la Cartofisserie, un restaurant de la care am mancat de multe ori si am fost multumiti.

Cum am aflat de aceasta oferta?

O persoana pe care o urmaresc pe Instagram a dat share pe InstaStory campaniei.

In ce a constat campania?

Campania s-a desfasurat pe Instagram si mecanismul era urmatorul: trebuia sa dai follow paginii de Instagram Cartofisserie, sa intri pe promo.cartofisserie.ro, sa completezi datele si primeai pe mail un cod QR pentru o portie medie de cartofi si un sos gratuit.

Cei de la Cartofisserie au pus la dispozitie 7000 de portii de cartofi care puteau fi ridicate din orice locatie a lor din tara.

Mancarea primita

Dupa cum spuneam, nu este prima data cand mancam de la Cartofisserie asa ca am mers la sigur. Suntem 2 persoane in casa si amandoi ne-am inscris in campanie, de aceea vedeti 2 portii in poza.

Cartofii sunt taiati si prajiti pe loc, iar sosurile sunt minunate. Am optat pentru sosul Jammie, care contine ceapă uscată, ierburi și grâu cu savoare data de condiment și roșii. Va recomand si sosul Cheesy crazy daca nu ati mai mancat de la ei. Cele 2 mi se par cele mai bune de la Cartofisserie.

Cati bani am economisit?

La Cartofisserie exista 4 variante de gramaj la cartofi:

  • Baby – 100 gr
  • Petit – 200 gr – 11 lei
  • Mediu – 350 gr – 13 lei
  • Grande – 450 gr – 16 lei

Toate sosurile au 40 gr si costa 3,5 lei.

In cadrul campaniei am primit o portie medie de cartofi (13 lei) si un sos (3,5 lei), deci am primit mancare in valoare de 16,5 lei.

Pana la urmatoarea postare ma gasesti pe Youtube si Instagram.
O zi faina iti doresc!

12 thoughts on “Cum am primit mancare gratis #2 – Cartofisserie

  1. Ce binee arata! Si eu fac acasa cartofii asemanatori, dar fie vorba intre noi, cartofii de acasa nu au acelasi gust cu cei de la restaurant! Sa va fie de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.