Cum am primit mancare gratis #3? – Samplia

Am ajuns deja la episodul 3 din seria Cum am primit mancare gratis?. Gasiti aici episodul 1 si aici episodul 2.

Daca in episodul 2 am gasit o oferta care era valabila in toata tara, in episodul 1 si in episodul de astazi oferta este doar pentru cei din Bucuresti.

Samplia – aplicatia prin care poti testa produse gratis

Samplia este o aplicatie disponibila pe smartphone si in care se poate inscrie oricine. Iti faci cont si apoi o sa vezi care este produsul disponibil spre testare in perioada actuala.

Produsele se pot ridica din cele 3 automate disponibile in Bucuresti in Park Lake, Sun Plaza si Cora Lujerului.

UPDATE: Au aparut inca 3 automate in Bucuresti in Mega Mall, Auchan Titan si Bucuresti Mall.

Am participat deja la 2 campanii Samplia: la noul sortiment de chipsuri Lay’s si la mini-crenvurstii de pui Pepe. Din ce am vazut pe pagina de Instagram Samplia au mai avut campanii la bere, detergent, deodorant, pate si altele.

Puteti beneficia de un singur produs in cadrul campaniei.

Cum beneficiezi de oferta?

Descarci aplicatia Samplia, iti faci cont, mergi la unul din cele 3 automate, introduci codul de pe automat in aplicatie, iar automatul iti va da produsul.

Dupa ce ai primit produsul si l-ai testat trebuie sa completezi un chestionar in aplicatie.

Si asta a fost tot! In continuare poti doar sa astepti sa vezi ce produs va fi in campanie urmatoare de testare.

Imi place aceasta aplicatie pentru ca este intuitiva, usor de folosit si nu au criterii de excludere. Oricine poate beneficia de produse, nu conteaza daca le vei promova sau nu pe Social Media.

22 thoughts on “Cum am primit mancare gratis #3? – Samplia

  1. Mi se pare foarte tare ideea cu acest automat. I-am descoperit și eu acum câteva luni de zile și de atunci tot testez diverse produse prin intermediul acestora. Ce mă deranjează pe mine este faptul că unii forțează așa tare aparatele acestea, încât la un moment dat se blochează și nu mai eliberează niciun produs, nimic. :)) Saaau, am mai fost martora a două situații în care două persoane au dat revendicare mostră în același timp și-apoi și-au scos ochii unii altora, ăla că e a lui, ăla că e a celuilalt… Îți poți da seama ce circ se poate crea uneori… Dar per total, ideea care stă la baza Samplia este una foarte bună! 🙂

  2. Ce interesant! Nu știam de aplicația Samplia și de acest tip de testare a produselor. Sună chiar tentant, deși am oarece semne în întrebare cu prvire la comportamentul unora dinte semenii noștri. Totuși, cred că o voi încerca.

  3. Foarte tare aplicatia, mi se pare super interesanta ideea de promovare si testare produse noi! Poate apare in mai multe zone din tara, sa ma pot si eu inscrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.