SuperBlog

Springfarma.com – O toamna precum o primavara

Odata cu inaintea in varsta am observat ca incep sa pun pret din ce in ce in ce mai mult pe lucrurile simple si sa ma bucur de ce are de oferit fiecare anotimp in parte. Florile de primavara sunt preferatele mele, mai ales lalelele si zambilele, vara este ziua mea, este cald si putem merge la piscina si la mare, frunzele toamnei au culori deosebite si totul este o poezie, iar iarna este sarbatoarea mea preferata – Craciunul.

Nu stiu daca ati aflat deja, dar de la 1 iulie 2021 Farmacia la Pret Mic a devenit Springfarma

De unde denumirea de SpringFarma?

Ne raspunde chiar farmacia: „Pentru ca primavara (spring) este un izvor de sanatate, iar SpringFarma este un loc fresh plin de dinamism, mereu in schimbare, o farmacie care priveste mereu inainteSpringFarma iti aduce primavara acasa, comenzile infloresc in livrari rapide si sigure, iar zumzetul preturilor mici te inconjoara permanent. Spring este dinamismul cu care sarim sa te ajutam cu orice ai avea nevoie. La springfarma.com vei gasi o farmacie de incredere, o echipa de specialisti si profesionisti care sunt mereu alaturi de tine.

In zilele gri si monotone de octombrie si noiembrie, niste vitamine si suplimente bine alese ne pot spori vitalitatea, iar cosmeticele La Cabine de la SpringFarma aduc un plus de frumusete. 

Fiolele LA CABINE sunt fiole concentrate cu diferite substante, vitamine, minerale, aminoacizi care ofera fermitate si restructureaza arhitectura fetei, hidrateaza epiderma si reda elasticitatea naturala. Imi place ca poti cumpara si doar o fiola pentru a testa produsul si sa vezi daca ti se potriveste, iar apoi poti cumpara setul de 10 fiole.

Acest articol a fost scris pentru competitita SuperBlog 2021.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *