Beauty, Review

Am testat noua mascara L’oreal Telescopic Lift

Am testat noua mascara L’oreal Telescopic Lift și vreau să îți împărtășesc experiența mea.

Mai întâi să aflăm…

Ce spune producătorul despre acest produs?

 • gene cu până la 5mm mai lungi, curbate și pline de volum
 • aplicator cu peri în formă de croșetă
 • formulă infuzată cu un complex de ceramide
 • nu se întinde, nu lasă reziduuri sub ochi

Dacă aveți cont de TikTok cu siguranță ați aflat deja despre această mascara de la L’oreal, mai ales că a fost și un mic scandal în jurul ei. O creatoare de conținut din Statele Unite a avut un parteneriat plătit cu L’oreal pentru a promova acest nou produs, dar a fost acuzată în comentarii că review-ul ei nu a fost realist pentru că ar fi folosit gene false.

Poate a fost doar o strategie de marketing, dar se pare că de atunci mascara L’oreal Telescopic Lift a devenit din ce în ce mai populară, atât în România, cât și în străinătate.

Mascara L’oreal Telescopic Lift se găsește deja în magazinele fizice, dar și online AICI.

Cum mi s-a părut mie acest produs?

În primul rând, mă bucur că aplicatorul este de plastic/silicon, le prefer pe acestea în detrimentul celor cu peri naturali. Totuși, mi se pare că nu se ia îndeajuns de mult produs pe aplicator când este scos din tub și trebuie revenit de mai multe ori.

În al doilea rând, se usucă rapid pe gene și nu se întinde. Este rezistent și trebuie insistat puțin la demachiere.

În al treilea rând, nu dă chiar volumul la care mă așteptam. Separă foarte bine genele și le alungește, dar dacă vrei volum trebuie să aplici câteva straturi generoase de mascara.

Puteți vedea mascara în acțiune în clipul de mai jos de pe TikTok.

@aanniiee.ro Am testat noua mascara @L’Oréal Paris Telescopic Lift ???? #loreal #lorealparis #lorealromania #beautytok #mascara #mascarareview #lorealtelescopiclift #mascaratelescopic #mascaratelescopiclift ♬ Cravin' – Stileto & Kendyle Paige

Ai testat noua mascara L’oreal Telescopic Lift? Dacă da, care este părerea ta despre ea?

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Ce mult as vrea sa mai pot sa folosesc mascara! Insa, din pacate, am devenit alergica si lacrimez cateva zile dupa ce folosesc fard de ochi sau rimel!

 2. Dana spune:

  Cu siguranță m-ai făcut curioasa și îmi doresc sa încerc acest rimel, sa îmi fac o părere proprie.

 3. Încă nu am testat-o, dar am în plan pe viitor. 😀

 4. Eu nu, dar mi-ar plăcea să încerc. Mi se pare excelentă.
  Să o folosești cu drag!

 5. Eu l-am testat si pentru mine a fost o dezamagire, nu face nimic din ceea ce promite, deloc lungime, desi ale mele sunt lungi, pareau scurte si incarcate, aplicatorul mai mult incurca decat ajuta, nu rezista prea mult si mie mi s-a transferat dupa 1-2 ore, si se demachiaza foarte greu. Nu il recomand, nu il mai recumpar.

 6. De obicei imi plac produsele de la L’Oreal, dar e bine că am citit articolul tau, as evita acest rimel. Mulțumesc pentru recenzie!

 7. L-am vazut extrem de laudat si am vazut fete a caror gene arata spectaculos dupa ce au aplicat acest rimel. Trebuie sa-l incerc si eu si sa vad cum arata pe genele mele

 8. Am vazut numai rezultate wow cu aceasta mascara.. Sunt tentata sa mi-o iau si eu pe viitor dupa ce epuizez ce folosesc acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *