Calendar advent

Calendar advent Sabon disponibil in Romania in 2022

Primul Calendar Advent care arăta oarecum asemănător celor de care ne bucurăm azi a apărut în anul 1908. Calendarul nu avea ușițe de deschis, în schimb era compus din două părți tipărite: o pagină ce conținea 24 de poze de decupat și o pagină de carton cu 24 de poeme compuse de Gerhard Lang. Acesta a fost inspirat de mama sa, care, cu ocazia Crăciunului, obișnuia să îi pregătească un calendar făcut manual, o placă pe care lipea 24 de mici bezele. Vă puteți imagina bucuria și entuziasmul cu care copilul descoperea câte o surpriză dulce în fiecare zi! 

Cu trecerea vremii, conceptul de ADVENT CALENDAR a devenit foarte popular. În așteptarea Crăciunului, timp de 24 de zile, oamenii cântau și se bucurau de gustări delicioase pregătite în casă.

A număra zilele până la Crăciun este o invitație simbolică de a ne reamintimotivele pentru care fiecare dintre noi este recunoscător, este ocazia de a ne reconecta cu sinele nostru profund, de a celebra frumusețea și miracolul fiecărei zile primite în dar.

În acest an, în prag de sărbători, te invităm într-o călătorie gurmandă cu ajutorul celor 24 de delicii ale noului Calendar Advent SABON!

În interiorul fiecărei mici cutii se ascunde câte un răsfăț pentru îngrijirea pielii, pentru baie sau un tratament corporal care abia așteaptă să fie descoperit și testat.

Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice în care să descoperi, cu bucurie de copil, surprize pentru tine!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător. 

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale. 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Trebuie sa-mi iau si eu unul, daca mai gasesc. Am mai avut asa ceva odata si mi-a placut. Un astfel de colet cu cosmetice de advent poate reprezenta si o sursa de mici cadouri pentru cei dragi!

  2. Ce frumos și prețios arată!
    Mi-ar plăcea să-l am (sau să-l primesc), pentru că ador produsele Sabon.
    Mulțumesc!

  3. Arata superb acest calendar! Asa elegant si frumos prezentat. O sa il trec pe lista mea de dorinte. <3

  4. Iubesc produsele de la Sabon si ar fi tare interesant sa-mi iau si eu aqcest advent calendar. Daca as avea un buget nelimitat sunt convinsa ca le-as fi luat pe toate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *