Beauty,  Cum sa primesti produse GRATIS

Ce cadouri primesti de ziua ta daca ai carduri de fidelitate

Ziua de naștere este un motiv de bucurie pentru majoritatea oamenilor. Ai ocazia să te întâlnești cu cei dragi, primești cadouri, mănânci tort și te bucuri să fii în centrul atenției pentru o zi.

Chiar și unele magazine te răsplătesc cu anumite cadouri de ziua ta de naștere dacă le ești client fidel și ai card de fidelitate. Iată câteva dintre aceste magazine.

SEPHORA

Dacă ai card de fidelitate Black primești un produs cadou care se schimbă în fiecare an. În 2022 este o mască pentru ochi.

Dacă ai card de fidelitate SEPHORA Gold primești un voucher de 100 lei să îți alegi ce produse vrei din magazin.

Îți poți face card de fidelitate în mod gratuit în oricare din magazinele Sephora. De la prima achiziție devii client White, iar în momentul acumulării a 650 de puncte sau a 4 tranzacții devii client Black și beneficiezi de mai multe avantaje. În cele din urmă, la 6500 de puncte acumulate pe parcursul a 12 luni obții statutul de client Gold și te bucurii de și mai multe beneficii.

Farmec/Gerovital

Dacă ai card de fidelitate /Gerovital primești un produs cadou la aniversarea zilei de naștere – valabil în luna aniversării zilei de naștere. Cadoul se ridică din magazinele Farmec și Gerovital, pe baza cardului de fidelitate. Anul acesta este un gel de duș la alegere (400 ml).

Îți poți face card de fidelitate în mod gratuit în oricare dintre magazinele Farmec și Gerovital.

SABON

Cardul de fidelitate Royal Passport de la SABON îți aduce un voucher de 40 lei cu ocazia zilei de naștere. Voucherul este valabil în magazine și online, timp de 30 de zile de la aniversare.

Poți achiziționa cardul de fidelitate atât din magazine, cât și online (de ), acesta costând 20 lei.

Dacă mai cunoașteți și alte magazine care oferă astfel de beneficii cu ocazia zilei de naștere vă rog să le menționați în comentarii.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *