Beauty,  Comunicat de presa

Cel mai nou produs Bioderma: Sensibio Defensive

Pielea sensibilă și sensibilizată nu poate și nu ar trebui să existe într-o bulă. Este parte dintr-un ecosistem și ar trebui să știe să se adapteze schimbărilor din mediul ei. Atunci când pielea este sensibilă sau sensibilizată, devine esențial să acționezi asupra cauzelor ce determină aceste reacții. Experții NAOS s-au inspirat direct de la mecanismele biologice proprii pielii de a se apăra și au dezvoltat tehnologia exclusivă Defensive, folosind ingrediente biomimetice. Dând putere pielii sensibile să se apere în mod activ de factorii iritanți, aceasta este capabilă să rupă cercul vicios al sensibilității și să își redobândească sănătatea pe termen lung.  

De ce este Sensibio Defensive diferit? Pentru că ajută pielea să își întărească propriile mecanisme de autoapărare.  

  • Acționează asupra mecanismelor biologice responsabile pentru pielea sensibilă și sensibilizată, în toată complexitatea lor.  
  • Calmează activ pielea sensibilă și îi întărește mecanismele proprii de autoapărare în fața iritanților care o agresează.  

Sensibio Defensive este disponibil în 2 texturi senzoriale: textură lejeră și fluidă pentru pielea mixtă, grasă și textură bogată pentru persoanele care simt nevoia unui produs mai hrănitor.

Bioderma recomandă folosirea dimineața și seara, după ce tenul a fost curățat in prealabil cu apa micelară Sensibio H2O.

Găsești mai multe informații despre pielea sensibilă pe site-ul BIODERMA.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *