Beauty

Cele mai recente cumparaturi cosmetice de la Notino

Despre ofertele Notino v-am tot povestit și vă anunț în fiecare săptămână pe pagina mea de Facebook. De data aceasta am plasat o comandă generoasă și am beneficiat de 4 oferte în aceeași comandă (da, da, ai citit bine, se poate) și implicit de 4 produse gratuite.

După o perioadă în care m-am machiat doar sporadic acum îmi doresc să experimentez mai multe în ale machiajului. În acest sens mi-am analizat colecția actuală de machiaj și mi-am făcut o listă cu ce îmi lipsește și ce aș vrea să folosesc în viitorul apropiat. Cu această listă în față am căutat ofertele la care primeam cadou produse de care aveam nevoie sau branduri de la care oricum voiam să cumpăr și ar fi fost bine-venite și niște produse cadou. Haideți să vă arăt despre ce produse și oferte este vorba.

Prima ofertă de care am beneficiat a fost pentru brandurile Maybelline, NYX Professional, L’Oréal Paris și essie, unde la cumpărături de peste 120 RON mi-am putut alege cadou un ruj lichid mat rezistent (5 ml) sau un spray pentru fixare (18 ml). Am alesul sprayul pentru fixare pentru că oricum aveam de gând să îl cumpăr, așa că mă bucur să îl pot testa înainte. Produsele pe care le-am achiziționat sunt paleta de farduri NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow Warm Neutrals, fondul de ten L’Oréal Paris True Match și baza de machiaj Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth.

Ofertă theBalm

Aveam nevoie de o paletă cu farduri de obraz și pentru că era ofertă la brandul theBalm la cumpărături de peste 90 lei unde primeai un cadou la alegere am cumpărat paleta theBalm Will Powder și am primit cadou fardul de obraz theBalm Big Date.

Ofertă Essence

Și la brandul Essence a fost o ofertă tare bună: la cumpărături de minim 35 lei primeai cadou paleta cu farduri de ochi Daily Dose. Așa că am achiziționat 2 creioane pentru buze, nuanțele 407 și 202, gelul pentru sprâncene Make Me Brow și un creion pentru sprâncene.

Ofertă Catrice

Ultima ofertă de care am beneficiat a fost cea de la brandul Catrice: la cumpărături de minim 40 lei primeai cadou un ser pentru minimizarea porilor. Produsele Catrice pe care le-am ales sunt mascara Glam & Doll False Lashes, eyeliner Calligraph Pro Precise 24h Matt și celebrul Liquid Camouflage High Coverage Concealer.

Pe site-ul Notino găsiți permanent oferte AICI, doar că acestea se schimbă constant (unele dispar când se termină stocul produselor gratuite, dar apar alte noi în locul lor).

Voi știați de aceste oferte de la Notino? Ce părere aveți de comanda mea?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *