Beauty, Evenimente

Cum a fost la Cosmobeauty Expo 2022

În perioada 27-29 mai 2022 a avut loc la Sala Polivalentă din București Cosmobeauty Expo 2022. Înainte de pandemie era evenimentul meu preferat de beauty (au fost organizate deja 12 ediții) așa că trebuia să ajung să văd cum este și această ediție.

Au fost prezente peste 200 de branduri și haideți să vă povestesc la ce standuri m-am oprit eu.

Pick N Dazzle

Despre Pick N Dazzle vă tot povestesc de câteva luni bune pentru că am un abonament pe 6 luni de la ei, varianta Premium Picks. În cadrul Cosmobeauty Expo am avut ocazia să descopăr noile variante de cutii de vara care conțin unele din produsele mele preferate disponibile la Pick N Dazzle.

Au câștigat și premiul pentru cea mai bună cutie personală de frumusețe în cadrul Cosmobeauty Awards.

Doctor Fiterman

Am redescoperit produsele Doctor Fiterman și gama Kiss despre care v-am povestit AICI. Pentru această vara au 2 noi arome: Bergamot&verbena și Sweet orange.

La standul Doctor Fiterman puteați primi mostre pentru a testa produsele (chiar și dacă nu cumpărați nimic).

Techir

Techir este un brand românesc, vegan și handmade, primul și singurul brand autohton ce produce game de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din inima lacului Techirghiol. Este un family business, produsele sunt fabricate în România și nu sunt testate pe animale.

Momirov Cosmetics

În cadrul Cosmobeauty Expo 2022 am descoperit pentru prima dată produsele Momirov Cosmetics, un alt brand românesc. La Cosmobeauty Awards au primit premiul pentru produsul beauty românesc al anului pentru serul facial cu aur 24K și acid hialuronic.

În poza de mai jos este crema antirid lifting 24k cu Aur și 10% Tens-up.

Twinkle

Încă un brand românesc, Twinkle produce și comercializează lumânări parfumate din ceară naturală. Lumânările sunt turnate manual și sunt din ceară 100% vegetală (soia și rapiță). Au și lumânări pentru masaj, dar și pastile de ceară parfumată.

Cosmobeauty Expo 2022 a fost un eveniment frumos plin de produse și branduri noi, paneluri pe diverse teme, diferite demonstrații de machiaj și manichiură, laminarea sprâncenelor, masaj și proceduri cosmetice, chiar și un concurs național de make-up.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

  1. Elena spune:

    Minunat articolul! Mi-aș dori să pot folosi si eu produsele prezentate,dar tenul meu este mai delicat… Felicitări pentru tot ce faci !

  2. Ce frumos! Mi-e dor de un astfel de eveniment.

  3. Pare sa fi fost un eveniment pe cinste! Cate produse minunate de beauty!!

  4. Imi doresc si eu sa ajung la genul asta de evenimente si poate ca la anul nu mai ratez Cosmobeauty

  5. Ce minunăție de produse, ce eveniment superb! Mi-ar fi plăcut să șiu acolo!
    Mulțumesc pentru articol, mi-ai făcut ziua mai frumoasă!

  6. Asteptam si la Cluj asa o expozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *