Beauty, Cum sa primesti produse GRATIS

Cum functioneaza campania de reciclare FARMEC

Farmec este un brand romanesc pe care il sustin si folosesc de multi ani. Produsele din portofoliul Farmec au preturi accesibile, sunt variate si si-au dovedit eficienta in toti acesti ani.

Recent au imbunatatit site-ul si au adaugat o serie de noi beneficii:

Trebuie sa recunosc ca pana sa aud de programul de reciclare Farmec am folosit doar cosmetice din portofoliul lor, insa cu aceasta ocazie am inceput sa folosesc si produsele de curatenie.

Cum functioneaza programul?

Poti aduce in toate magazinele Gerovital din tara deseuri de ambalaje de hartie (cutii creme), de plastic (cutii creme, recipiente sampoane si gel de dus, dar si recipiente ale produselor de curatenie din gamele Nufar si Triumf), de sticla (borcane creme), de metal si de aluminiu (doze spray aluminiu). Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de continut, clatite si curatate.

La patru ambalaje din portofoliul Farmec reciclate, se primeste un produs cadou pe baza unui cartonas care va fi stampilat la fiecare ambalaj adus în magazin.

Pana pe 31 octombrie 2021 produsul cadou este un sapun lichid de maini. De pe data de 1 noiembrie 2021 produsul cadou va fi schimbat.

Voi folositi branduri romanesti?

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Elena spune:

    Și eu folosesc produse de la Farmec. Le apreciez foarte mult.

  2. ce idee faina au avut! si eu folosesc atat cosmetice, cat si produse de curatenie!

  3. Nu știam de această ingenioasă acțiune, dar mă bucur că am aflat.
    Mulțumesc, cu siguranță voi contribui la această campanie!

  4. Nu stiam de aceasta campanie si chiar ma bucur s-o descopar. Si eu folosesc produse de la ei asa ca voi da o mana de ajutor

  5. Ooo ce campanie faina au! Nu stiam de ea! Si eu am multe produse de la ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *