Descopera impreuna cu mine cutia Procosmetic.ro

Cu site-ul Procosmetic.ro am luat contact recent, insa istoria lor este aproape de-o varsta cu mine. Povestea a inceput in anul 1997 cand Sipos Eugen a infiintat firma INFO GROUP SRL, cu domeniul de activitate in sectorul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale, pentru ca 15 ani mai tarziu cei doi fii, Sipos Alexandru Eugen si Sipos Teodor sa duca afacerea la un alt nivel, lansarea brand-ului Procosmetic in mediul online.

Portofoliul Procosmetic.ro contine peste 13.000 produse profesionale ce se grupeaza in 5 mari categorii: Coafura, Barber, Cosmetica, Manichiura/Pedichiura si Make up.

Pentru a ma familiariza cu produsele de pe site-ul Procosmetic.ro am primit o cutie plina cu produse care mai de care mai interesante. Cutia in acest format nu este disponibila pe site, dar puteti sa va alegeti produsele pe care vi le doriti si sa alegeti ambalarea cadou, iar ele vor veni tot in aceasta frumoasa cutie neagra.

Ce contine cutia si ce produse puteti gasi pe site?

Purederm Masca cu colagen si extract de rosie

Solanie masca alginata cu celule stem de argan 

Solanie Grape-Hyluron Line lotiune tonica hidratanta cu struguri 150 ml

si

Solanie Grape-Hyaluron Line gel spuma de curatare cu struguri 150 ml

Solanie Grape-Hyluron Line crema exfolianta cu struguri 30 ml

Produsele au intrat deja la testare si prima impresie este foarte buna. Astept sa imi spuneti in comentarii la ce produs vreti sa cititi review-ul prima data.

Alte articole din categoria Beauty gasesti AICI.

21 thoughts on “Descopera impreuna cu mine cutia Procosmetic.ro

  1. Este prima data când aud despre acest brand, dar sa știi ca m-ai făcut curioasa în legătură cu produsele.

  2. Îmi place cam tot ce am descoperit în cutia ta Procosmetic. Sunt produse care fac parte din ritualul de îngrijire și întreținere, prin urmare este pe gustul meu.

  3. Cleanserul si tonerul imi atrag atentia. Sunt foarte curioasa daca mi s-ar potrivi si mie. Cate produse interesante sunt in cutie!! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.