Prima comanda pe site-ul oficial Chanel

Chanel este și va rămâne o mare pasiune a mea. Am cumpărat până acum produsele acestui brand cam de peste tot: din magazine online, magazine multi-brand, buticul Chanel din Băneasa Shopping City, dar și din celebrul butic din Paris de pe Rue Cambon.

Era momentul să comand și de pe site-ul oficial Chanel, mai ales că se apropie ziua mea de naștere, iar această comandă este cadou de ziua mea de la soțul meu.

Da, Chanel livrează și în România, însă nu orice se găsește pe site poate fi comandat.

Site-ul oficial Chanel este https://www.chanel.com/ro/ . Din păcate nu poți să îți cumperi online o geantă, de exemplu, dar poți să comanzi cosmetice și ochelari de soare.

Revenind la cadoul meu, mi-am ales un body mist Coco Mademoiselle, o oja 927 Blanc Ecume și un creion de buze nuanța 158 Rose Naturel.

Ce trebuie să știți dacă vreți să comandați cosmetice de pe site-ul oficial Chanel

Comanda minimă pentru transport gratuit este 100 euro. Pentru comenzi mai mici de această sumă se plătește 15 euro transport.

Comanda vine direct din Franța, pe site este menționat că în 6-9 zile lucrătoare. La mine a ajuns chiar mai rapid, în 6 zile calendaristice. Am avut opțiunea să văd exact unde se află coletul, toate orașele și țările prin care a trecut. În momentul în care a plecat din Franța am fost anunțată ziua în care va ajunge la mine.

La fiecare comandă, indiferent de valoare, vă puteți alege 2 eșantioane dintr-o selecție de 5 eșantioane. Aceste 5 eșantioane se schimbă în fiecare lună.

Puteți opta și pentru o cartolină cu un mesaj personalizat dacă doriți să o oferiți cadou sau chiar dacă este un cadou de la voi pentru voi.

Vă puteți alege și cum să fie ambalată comanda: într-un săculeț, cum am ales eu, sau într-o cutie/sacoșă de cadou. Săculețul este foarte practic, îl voi folosi cu siguranță în călătorii.

La capitolul eșantioane am ales noul parfum Paris-Paris (eram tare curioasă de această lansare) și mascara Le volume de Chanel. Este mascara pe care o folosesc în mod obișnuit, așa că nu strica un back-up.

Voi știați că Chanel livrează și în România?

7 thoughts on “Prima comanda pe site-ul oficial Chanel

  1. Nu știam că livrează în România, nu prea obișnuiesc să comand de pe site-urile oficiale, ci de pe reselleri, unde le găsesc – de regulă – la prețuri mai mici. Arată fain tot ce ți-ai luat! Sunt curioasă cum arată oja pe unghii.

  2. waw, nu stiam, dar pacat ca nu poti sa comanzi mai multe lucruri online, o esarfa, o curea ar fi fost tentante. Ai facut o selectie draguta! Sa te bucuri de ele si La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *