Beauty, Review

Review pudra pentru fata si corp Dior Backstage

Pentru Valentine’s Day mi-am dorit tare mult câteva produse pentru machiaj de la Dior, printre care și pudra pentru față si corp Powder-No-Powder din gama Dior Backstage. Am dat o comandă pe site-ul oficial al brandului Dior (despre care am scris AICI), am testat pudra, iar acum urmează să vă împărtășesc părerea mea despre acest produs.

În primul rând, ambalajul este superb, așa cum ar trebui să fie un produs de machiaj de lux. Suprafața pudrei este embosată cu logo-ul Dior, care din păcate se șterge după prima utilizare, iar de la a doua utilizare este aproape inexistent.

Pudra este multifuncțională, adică poate fi folosită singură, ca atare, sau peste fondul de ten, atât pe față, cât și pe corp. Cum o folosesc eu? Doar pe față și doar peste fond de ten lichid. Textura este lejeră, setează bine fondul de ten și oferă un aspect mat. Gramajul acestei pudre este 11 grame.

Există 10 nuanțe, eu am ales-o pe cea mai deschisă, ON, și mi se potrivește perfect. Am stat puțin îngrijorată atunci când am comandat-o pentru că mi s-a întâmplat de multe ori ca prima nuanță a unui fond de ten sau a unei pudre să fie prea închisă față de nuanța tenului meu.

Să vorbim și despre dezavantajele acestui produs. Nu vine cu niciun fel de aplicator și nici nu are oglindă. Mi-ar fi plăcut să includă măcar un burețel cu care să retușezi machiajul, nu neapărat să îl aplici de la zero. Iar oglinda ar fi fost bună dacă voiai să iei pudra cu tine în geantă pentru retuș pentru a nu mai fi nevoie să ai și o altă oglindă cu tine.

Dar având în vedere că gama Backstage se adresează mai mult make-up artiștilor, probabil au considerat că oricum nu ar fi folosit aplicatorul sau oglinda chiar dacă erau incluse.

Per total, îmi place această pudră și chiar vreau să încerc mai multe produse din gama Backstage.

Pudra înainte de prima utilizare

Pudra după prima utilizare

Dacă nu vreți să așteptați o săptămână să ajungă comanda de pe site-ul Dior, găsiți pudra și pe site-ul Sephora AICI, la prețul de 226 lei.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Denisa spune:

    Imi place pudra, o pun si eu pe lista mea de cumparaturi viitoare.

  2. Wow, dupa prima utilizare deja si-a pierdut aspectul! Important e sa isi faca treaba bine. Eu cam am problema cu pudrele, multe mi se strang inestetic si imi accentueaza ridurile inexistente. ???? Poate o sa ma ajute aceasta, o sa o caut si in magazine.

  3. Cred ca atunci cand voi trece la branduri de top si machiajul meu va fi ceva mai profi. Nu am folosit nimic Dior pana acum si sunt la faza de documentare

  4. Chiar am nevoie de o pudra buna, care sa nu lase acel aspect încărcat!

  5. Eu folosesc produse de makeup de la Dior si imi plac tare mult, sunt tare multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *