Buzzstore

Un viitor mai verde incepe acasa cu gama ProNature

Alegerile noastre, oricat de nesemnificative ar parea, au efecte asupra celor din jur si, mai ales, asupra planetei. Un viitor mai verde poate incepe chiar de acasa, fie prin colectarea selectiva a deseurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile.

Cu relativ putin efort de a separa gunoiul, putem ajuta la reducerea poluarii, contribuim la pastrarea apei curate, conservam resursele naturale neregenerabile si reducem consumul de energie.

Gama de produse pentru ingrijirea si curatarea casei ProNature reprezinta solutia eco-friendy, ca tu sa poti avea grija de casa si de mediu, in acelasi timp. Produsele din aceasta gama contin ingrediente provenite din surse naturale, in proportie de peste 95% si ambalaje obtinute din materiale reciclate si reciclabile. In contextul interesului tot mai mare legat de sustenabilitate, gama ProNature cuprinde produse pentru ingrijirea si curatarea casei apartinand brandurilor Bref, Clin, Pur si Somat.

Produsele sunt certificate EU Ecolabel*, au la baza ingrediente obtinute din surse naturale* oferind in același timp o performanta ridicata de curatare. Totodata, ambalajele sunt obtinute din materiale reciclate si sunt la randul lor reciclabile.

*exceptand Bref odorizant de toaleta

Am avut ocazia sa testez gama ProNature cadrul campaniei BuzzStore. Foloseam deja toate aceste produse, insa in varianta lor clasica. Ma bucur ca acum exista si o varianta mai prietenoasa cu natura, cu ambalaje din carton si plastic reciclat.

Produsele mi-au placut, sunt eficiente si le recomand!

Voi folositi produse prietenoase cu natura? Stiati de gama ProNature?

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Nu stiam de aceasta gama, multumesc pentru informatie!
    Si mie imi place sa aleg produse prietenoase cu natura si observ din ce in ce mai multe branduri care pun pret pe acest aspect.

  2. Raluca spune:

    Am folosit si eu cateva dintre produsele prezentate de tine si mi-au placut mult. Incerc pe cat posibil sa folosesc numai produse prietenoase cu mediul inconjurator.?

  3. Am si produse prietenoase cu natura desi nu sunt multe produse de genul. Imi place gama asta si chiar o voi cauta in magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *