Food,  Travel

5 localuri unde se mananca bine la mare

Cred ca v-ati dat seama deja cat de mult imi place sa merg la mare avand in vedere ca am fost deja de 2 ori anul acesta. Cand am fost in martie optiunile de luat masa nu au fost prea variate fiind extra-sezon, dar acum am bifat toate locurile pe care le aveam pe lista.

Bacaro Port – in Portul Tomis din Constanta

Am vrut sa mancam aici si data trecuta cand am fost la mare, doar ca atunci era inchis fiind luna martie. Acum, la inceputul lunii iunie, era deschis si am avut noroc sa fim singurii clienti pentru ca am fost miercuri dupa-amiaza.

Locatia este chiar in portul Constanta si sunt 2 restaurante: Bacaro si Bacaro2. Noi am mancat la Bacaro si mancarea a fost delicioasa.

Pappardelle cu pui si busuioc – 34 lei

Pappardelle cu fructe de mare – 44 lei

Resturant Camarote in Portul Tomis din Constanta

Aici am mancat in martie cand nu am gasit deschis la Bacaro. Chiar daca am ales la intamplare am facut o alegere excelenta. Totul a fost minunat: mancarea, servirea, atmosfera, curatenia. Interiorul m-a dus imediat cu gandul la interiorul de pe Titanic, probabil datorita lambriului.

Paste 3 formagii

Paste cu calamari

Terasa Cetate din Mamaia

Cazarea noastra a fost in Mamaia, asa ca seara am preferat sa iesim in zona sa mancam. Fiind destul de tarziu, probabil cam 9 seara, si destul de frig am intrat in unul din primele restaurante pe care le-am intalnit, Terasa Cetate.

Meniul era variat, gaseai aproape tot ce voiai. In local era muzica populara, dar atmosfera a fost chiar placuta.

Pizza taraneasca – 36 lei, sos – 3 lei

Terasa Motor din Mamaia

La Terasa Motor ne-am oprit pentru ca mi-a placut cat de colorat si frumos aranjat era localul. Meniul era pus la intrare si cineva te intampina si te conducea la masa.

Servirea a fost rapida, mancarea delicioasa, dar portiile destul de mici.

Penne quatro formaggi – 30,5 lei

Restaurant Golful Pescarilor din Agigea

Golful Pescarilor era pe lista mea de foarte mult timp pentru ca am vazut multe poze de acolo si locatia arata superb. A meritat asteptarea pentru ca totul a fost la superlativ: servirea, mancarea, privelistea.

Dintre toate localurile de la mare acest este de departe preferatul si vom reveni acolo cu prima ocazie.

Midii pane: 41 lei + cartofi prajiti: 14 lei = 55 lei

Guvide plita – 32 lei

Alte articole din categoria Food gasesti AICI.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *