Food

Cum a fost la Bucharest Street Food Festival 2023

În weekendul 22-23 aprilie 2023 a avut loc Bucharest Street Food Festival pe Bd. Kiseleff. A fost prima ediție la care am mers și noi să vedem cum este și chiar am rămas plăcut impresionați. Pe lângă cele 50 de food trucks cu mâncare au avut loc pe scena și la foișorul din Parcul Kiseleff concerte de muzică jazz și ateliere muzicale pentru cei mici, dar și concerte susținute de GOLAN și om la lună. Intrarea a fost gratuită.

Mâncarea a fost delicioasă, existau destule mese și scaune, puteai recicla selectiv, iar pe fiecare masă erau câte 4 sosuri care puteau fi folosite la discreție. Într-adevăr, la unele food trucks erau cozi destul de mari, dar noi am ales să nu stăm la acelea, ci să alegem câteva mai puțin populare. Însă am avut noroc și am ales mâncare tare gustoasă, cu siguranță le vom avea în vedere și pe viitor.

Puteai găsi burgeri, wurști, tacos, pizza, deserturi și tot felul de specialități internaționale. Ce mi-ar fi plăcut să găsesc în plus ar fi fost langos.

Citește și 5 localuri unde se mănâncă bine la mare

Și acum întrebarea cea mai importanta…

Ce am mâncat la Bucharest Street Food Festival?

Am început cu o pizza napoletană Vera Margherita – 340 gr (37 lei). Gustoasă a fost, nimic de reproșat la acest capitol, destul de asemănătoare cu cea pe care am mâncat-o în Napoli, dar cantitativ mult mai mică.

De la Republika Pljeskavica am ales o pleșcaviță care a conținut carne de vită, chiflă sârbească, cremă de iaurt, castraveți, roșii (30 lei – 430 gr) și o porție de cartofi sârbești (10 lei – 150 gr). A fost prima dată când am încercat acest preparat sârbesc, dar cu siguranță nu și ultima pentru că ne-a plăcut tare mult.

Trebuia să încercăm și un burger și l-am ales pe cel American – 330 gr (39 lei) de la Yoyo Burgers și o porție de cartofi prăjiți cu parmezan, usturoi și condimente – 180 gr (15 lei).

Per total a fost o experiență care ne-a plăcut și vom mai merge și la edițiile viitoare. Sunt curioasă cum vi s-a părut și vouă dacă ați ajuns la Bucharest Street Food Festival. Îmi puteți spune în comentarii.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Te ividiez! Abia astept sa fie Street Food Festival la Brasov, sa mergem si noi.

 2. Imi plac festivalurile de acest tip. Ai ocazia sa te relaxezi si sa descoperi mancare interesanta si delicioasa!

 3. Stancu Daniela spune:

  Ador astfel de festivaluri. Nu am fost la acesta, dar eu le ador

 4. Pfff, ce-am pierdut!!! Am uitat complet de Street Food Festival.
  Și ce mi-ar fi plăcut o pizza ca cea din foto!
  Bine că ai reușit să ajungi și te-ai distrat.

 5. Imi place varietatea pe care o gasesc la astfel de festivaluri.

 6. Destul de scump la Street Food, dar imi place vibe-ul si merg si eu la ei sa mananc cate ceva. Am avut parte de exlperiente placute, in general

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *