Review

Cumparaturi din magazinul PRIMARK Romania

În decembrie 2022 s-a deschis primul magazin Primark din România în mall-ul ParkLake din București. Știam deja conceptul magazinului pentru că l-am mai vizitat când am fost în străinătate și eram curioasă dacă prețurile vor fi la fel de avantajoase și la noi.

Magazinul se întinde pe 2 etaje unde puteți găsi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși, copii, femei și bărbați, produse pentru casă, pentru călătorii și nu numai.

La o lună și ceva după deschiderea magazinului am reușit să mergem să vedem despre ce este vorba și am rămas impresionată de varietatea de produse.

Ce am cumpărat din PRIMARK?

 • Suport de mașină pentru telefon – 20 lei
 • unghii false – 2 lei (reduse de la 7 lei)
 • portfard transparent cu inițială – 20 lei (aveau cu toate literele)
 • gentuțe organizatoare pentru călătorii – 30 lei
 • aromă pentru cameră – 17 lei

Voi ați fost în magazinul Primark până acum?

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Vai abia astept si eu sa ajung la Primark, visez la acest magazin de cand am auzit prima oara de el la fetele din Uk. Sa te bucuri de tot ce ti ai luat.

 2. Mi-ar placea sa se deschida un magazin si in Constanta! Au multe produse utile si interesante. Acele 3 cutii pentru depozitare imi plac.

 3. Eu încă nu am ajuns, dar părerile sunt împărțite. Tocmai de aceea este binevenit articolul tău.
  Mulțumesc!

 4. Vai, daca stiam in decembrie, cand am fost in Bucuresti, ca este primark la 30 de minute de mers pe jos de unde eram cazati, cred ca ne prelungeam sederea in capitala ?

 5. In Viena, am gasit si eu cateva lucruri tare practice din magazinul lor.

 6. Am tot auzit de Primark doar ca pana acum nu am apucat sa ajung. Daca am vreo vizita la Bucuresti, cu siguranta le voi trece pragul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *