Lifestyle, Review

Review Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop după 3 luni de utilizare

Anul trecut de Black Friday ne-am achiziționat un robot de aspirare. Ne-am documentat care ar fi cea mai bună variantă pentru noi și apoi am așteptat Black Friday ca sa vedem dacă o să fie la reducere. A fost, deși reducerea nu a fost semnificativă și l-am cumpărat.

Am ales Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, iar acum urmează să vă povestesc cum ni se pare după 3 luni de utilizare.

Pentru început trebuie să ai răbdare cu el. Primul pas care trebuie făcut (după citirea instrucțiunilor) este descărcarea aplicației Xiaomi pe telefon. De acolo vei controla robotul aspirator. Atunci când îl vei folosi prima data va face o harta a casei. În acest fel nu se va mai lovi de mobilă (așa des) pentru că o să știe de ce să se ferească.

Are 4 moduri de aspirare: Silent, Standard, Strong și Turbo. Noi l-am folosit mereu doar pe modul Standard. Zgomotul pe care îl face este, din punctul meu de vedere, ca al unui aspirator obișnuit, poate doar puțin mai silențios.

L-am testat pe gresie și parchet și se descurcă foarte bine. Covoare nu avem în casă așa că nu pot să mă pronunț cât de bine le curăță.

Îi poți pune „bariere” virtuale dacă sunt locuri în care nu vrei să ajungă. De exemplu, în perioada Crăciunului i-am pus barieră în locul unde aveam bradul pentru a nu îl dărâmă.

În apartamentul nostru de 2 camere aspirarea durează, în medie, cam 40 minute. După ce termină de aspirat merge singur la stația de încărcare și se pune la încărcat.

Recipientul de praf are o capacitate de 0.60 L, iar rezervorul de apă are 200 ml. Pentru funcția de mop nu trebuie folosit detergent. Recipientul de praf vă recomand să îl descărcați și curățați după fiecare aspirare.

Tot din aplicație îi poți seta un program de aspirare (de exemplu, luni, miercuri și sâmbătă de la ora 20) și va porni singur în ziua și la ora setată.

Dacă mai aveți întrebări sau curiozități despre acest robot de aspirare mi le puteți adresa în comentarii și voi răspunde la ele cu mare drag.

S-ar putea să-ți placă și...

7 comentarii

  1. Suna tare bine! As vrea si eu un robot de aspirat de acest tip… Cred ca ajuta extrem de mult! Din fericire nu avem multe covoare, asa ca cred ca si-ar face bine treaba si la noi.

  2. Imi place pentru ca face singur treaba si spala si aspira in acelasi timp.

  3. Acum ca avem catel care are voie si prin casa, un astfel de ajutor ar fi necesar.

  4. Il am si eu , e tare bine venit . il pun zilnic la treaba si in weekend dau si eu o tura cu cel clasic pe unde nu a fost el

  5. Mereu am vrut să-mi iau și eu un roboțel din ăsta, dar încă nu am reușit. M-ai convins că trebuie să-l pun pe lista scurtă.

  6. Denisa spune:

    Foarte util robotelul la casa omului. Si noi ne bucuram zi de zi de al nostru.

  7. Il am si eu in aceeasi varianta si trebuie sa recunosc ca-l ador. Una dintre cele mai mari inventii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *