Cutia Pick N Dazzle Premium Picks din luna iunie 2022

Iată că am ajuns și la ultima cutie a abonamentului Premium Picks de la Pick N Dazzle. Costul total al produselor din cutia de luna aceasta este 705 lei, iar costul cutiei a fost 269 lei.

De la Mades Cosmetics am recumpărat șamponul pentru păr brunet și spuma de duș. În plus, mi-am mai luat un balsam pentru volumul părului.

Am mai luat încă un șampon de la un brand nou pentru mine, Essere, o mască de față de la Naobay, o oja nude de la Miss Copp și am recumpărat fardul de obraz de la Paese.

De la Miss Kay am vrut să mai încerc 2 ape de parfum, Forest mist și Blue islands. Iar pentru soțul meu am recumpărat produsul 2 în 1 de la Barberians, cremă de față și aftershave . Am mai primit și 2 mostre, o cremă de față de la Frudia și o loțiune de corp de la Ecooking. Pentru că mai rămăsese o sumă micuță de cheltuit am luat 2 pachete de bomboane Lindt.

Am si o veste bună pentru voi: daca vă decideți să încercați acest abonament pe 6 luni veți primi cadou de la mine 12 RON pentru fiecare cutie a abonamentului adică 72 RON pentru a beneficia de produse gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți LINKUL MEU atunci când vă faceți cont. 

Ce părere aveți despre cutia de luna aceasta?

5 thoughts on “Cutia Pick N Dazzle Premium Picks din luna iunie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.