Beauty

Cutia Pick N Dazzle Premium Picks din luna iunie 2022

Iată că am ajuns și la ultima cutie a abonamentului Premium Picks de la Pick N Dazzle. Costul total al produselor din cutia de luna aceasta este 705 lei, iar costul cutiei a fost 269 lei.

De la Mades Cosmetics am recumpărat șamponul pentru păr brunet și spuma de duș. În plus, mi-am mai luat un balsam pentru volumul părului.

Am mai luat încă un șampon de la un brand nou pentru mine, Essere, o mască de față de la Naobay, o oja nude de la Miss Copp și am recumpărat fardul de obraz de la Paese.

De la Miss Kay am vrut să mai încerc 2 ape de parfum, Forest mist și Blue islands. Iar pentru soțul meu am recumpărat produsul 2 în 1 de la Barberians, cremă de față și aftershave . Am mai primit și 2 mostre, o cremă de față de la Frudia și o loțiune de corp de la Ecooking. Pentru că mai rămăsese o sumă micuță de cheltuit am luat 2 pachete de bomboane Lindt.

Am si o veste bună pentru voi: daca vă decideți să încercați acest abonament pe 6 luni veți primi cadou de la mine 12 RON pentru fiecare cutie a abonamentului adică 72 RON pentru a beneficia de produse gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți LINKUL MEU atunci când vă faceți cont. 

Ce părere aveți despre cutia de luna aceasta?

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. ma gandesc si eu serios la o astfel de cutie! este avantajoasa si incerci multe branduri noi

  2. Ruxandra spune:

    Mie mi-a atras atenția un produs, am tot auzit de brandul Naobay, dar încă nu am încercat produsele lor.

  3. Cate produse faine ai nimerit in cutia ta! Imi plac mult cutiile Pick N Dazzle! Am si eu parfumelul Forest Mist. E destul de persistent.

  4. E fain ca ai posibilitatea sa descoperi produse si branduri noi.

  5. Am fost si eu abonata o perioada la aceqasta cutie si imi place enorm conceptul. Imi place mult continutul acestei cutii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *