Beauty

Ce produse cu protectie solara folosesc vara aceasta

Avem deja parte de o vară toridă, cu temperaturi peste 35 grade, așa că produsele pentru protecție solară nu trebuie să ne lipsească. Noi folosim de fiecare dată doar produse cu SPF de la 30 în sus, de preferat SPF 50 și vă recomandăm și vouă același lucru. Avem pielea foarte deschisă la culoare și sensibilă, plus că nu ne place să ne bronzăm. Chiar și atunci când mergem la plajă sau la piscină stam întotdeauna sub umbrelă și ne reaplicăm produsele cu protecție solară după ce ieșim din apă.

Am fost la piscină zilele trecute și iată ce produse am avut cu noi:

Crema de față cu SPF 50 de la Bottega di LungaVita este din cutia Pick N Dazzle Premium Picks. Are o textură fluidă, nu grasă, care se absoarbe instant oferind o protecție ridicată și de lungă durată, rezistentă la apă și cu compatibilitate maximă a pielii.

Loțiunea pentru față și corp cu SPF 50 de la Cocosolis este tot dintr-o cutie Pick N Dazzle Premium Picks. Am folosit acest produs doar pentru corp, preferând să folosesc pentru față crema de la Bottega di LungaVita.

Loțiunea Cocosolis are ingrediente naturale și protejează și hidratează pielea. Este puțin mai greu de întins pe piele, însă se absoarbe rapid și este extrem de rezistentă la apă. Chiar rămân picăturile de apă pe piele.

Uleiul uscat bronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 este un produs pentru pielea sensibilă. Momentan își așteaptă rândul, dar va fi folosit cât de curând.

De la NALA avem uleiul pentru protecție solară cu SPF 30, iar ca produse complementare uleiul strălucitor pentru corp cu lămâie verde și nucă de cocos și pe cel cu flori de portocal. Uleiurile strălucitoare pentru corp nu au SPF și nu înlocuiesc un produs cu SPF. Ele doar conferă acea strălucire atât de dorită vara.

Voi ce produse cu protecție solară folosiți?

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Si noi tot cu spf 30 si 50. Folosesc uleiul de la Bioderma, o loțiune de la Ecooking si inca alte cateva… am si ceva de la cocosolis dar e un produs bronzant nu unul cu spf

 2. Rar folosesc SPF15 vara, în rest doar SPF30 sau SPF50. Aleg branduri cât mai prietenoase cu pielea și mediul.

 3. Si eu tot produse cu SPF 50 folosesc. Unele sunt luate din DM, le aleg pe cele pentru copii si piele sensibila si crema pentru fata e de la Avon.

 4. Eu folosesc de la La roche Posay cu spf50*

 5. Niste idei foarte bune, le voi incerca si eu in vara asta la mare!

 6. Uite că produsele de protecție de la Nala nu le-am folosit până acum!
  Aleg produse de calitate cu SPF 50, pentru că am înțeles cât de importantă este protecția.

 7. Daniela Otet spune:

  Nu știu ce gândesc unii oameni când nu au un spf cu ei. Sincer, ma bucur atât de mult ca m am educat în acest sens și folosesc mereu spf. Dacă se poate spf 50+

 8. In afara de produsele Nala, restul le-am incercat si eu. Cocosolisul l-am descoperit ultimul si mi se pare interesant. Desi ca textura prefer variantele spray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *