Beauty

Cutia Pick N Dazzle Premium Picks din luna mai 2022

Cutia cu numărul 5 a abonamentului Premium Picks de la Pick N Dazzle a ajuns la mine și cred ca este cea mai avantajoasă de până acum.

Am ales 12 produse cu o valoare de 1263 lei pentru care am plătit 269 lei.

Produsele sunt variate, de la cremă de ochi, la scrub pentru corp, crema de mâini, săpun, parfum, fard de obraz, ruj și nu numai. Câteva dintre ele le voi face cadou și mi se pare o afacere destul de bună să pot alege așa de multe produse la un cost destul de mic.

Am si o veste bună pentru voi: daca vă decideți să încercați acest abonament pe 6 luni veți primi cadou de la mine 12 RON pentru fiecare cutie a abonamentului adică 72 RON pentru a beneficia de produse gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți LINKUL MEU atunci când vă faceți cont. 

Ce părere aveți despre cutia de luna aceasta?

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

  1. lotiunea de la cocosolis cu spf 50 cred ca o s-o comand si eu. imi place cutia, e foarte diversificata!

  2. Intotdeauna m-au fascinat aceste cutii, au niste produse faine.

  3. Mi se par faine cutiile de acest tip, ar fi super să apară și variante complet vegane, cred că mi-aș face un astfel de abonament.

  4. O cutie care te va ajuta să ai o vară excelentă, asta cred eu despre Pick N Dazzle. Să folosești cu drag produsele și să ai o vară așa cum ți-o dorești.

  5. Catalina Coman spune:

    Numai produse faine are cutia de luna asta.

  6. Iubesc cutiile Pick N Dazzle. Si eu am luat recent SPF 50 de la Cocosolis si este super bun. Merita sa-l achizitoonezi in cutiile lor ca primesti mai multe produse de aceeasi bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *