Travel

Relaxare si lux la Silver Mountain Resort and Spa

Cu toate că în Brașov am fost de nenumărate ori, în Poiana Brașov am ajuns pentru prima dată zilele trecute. Ne-am dorit câteva zile de relaxare și aer curat și am avut parte din plin de ele la Silver Mountain Resort&Spa din Poiana Brașov.

Am ales această locație pentru facilitățile sale: piscina interioară, piscina exterioară încălzită și sala de fitness și nu am fost dezamăgiți, ba chiar ne-au depășit așteptările.

Resortul are 4 clădiri (A-D), iar clienții Silver Mountain Resort&Spa beneficiază de parcare subterană gratuită. Există un loc de joacă pentru copii, dar și câteva foișoare și leagăne unde te poți relaxa. Recepția este deschisă non-stop, iar la cazare am primit un bon cu o reducere de 10% de fiecare dată când doream să mâncăm la restaurant (doar în perioada sejurului).

Camera

Am rezervat o cameră dublă superioară, dar când am ajuns acolo am avut bucuria de a primi upgrade gratuit la apartament (dormitor, living, 2 bai și balcon spațios) la etajul 3/7.

Totul a fost curat și dezinfectat. Singurul aspect care nu ne-a plăcut a fost luminatul din bai care era aproape inexistent. Probabil pentru o atmosferă mai romantică, dar nici nu vedeai bine să te speli pe față.

Accesul este facil atât pe scări, cât și cu ajutorul celor 2 lifturi.

Din păcate internetul merge destul de greu în acea zona și nu este Wi-Fi, dar puteți cere de la Recepție un modem pentru internet. Noi am ales să nu folosim un modem și am încercat să folosim datele mobile cât mai puțin.

Caviar și șampanie la micul-dejun

Am avut parte de un mic-dejun de tip bufet care a fost răsfățul suprem. Caviar, pizza, gogoși, cartofi prăjiți, brânzeturi, șampanie și prosecco, nu lipsea nimic din ce ți-ai fi dorit.

Micul-dejun se servește în cadrul restaurantului în intervalul 8-10:30. Dacă vrei să ai parte de toate bunătățile recomandarea mea este să mergeți cât mai devreme, pentru că am observat că nu realimentează decât anumite produse.

Facilități

La cazare, oaspeții au la dispoziție un centru de wellness și spa, prevăzut cu piscină interioară și exterioară, jacuzzi, sauna umedă și uscată, sala de fitness totul în mod gratuit, fără programare prealabila.

Trebuie să țineți cont că centrul de wellness și spa este situat într-o clădire separată, cea în care este și recepția și restaurantul.

Am avut noroc și nu am prins o perioadă aglomerată, ba chiar de câteva ori am ajuns piscinele doar pentru noi. La fel și sala de fitness, dar acolo oricum nu se înghesuiau oamenii, am mai văzut doar 3 persoane inafara de noi care au folosit sala de fitness.

Pentru cei care nu știau că vor avea acces la piscină și nu au venit pregătiți pot achiziționa de acolo costume de baie.

Restaurantul

Resortul este destul de izolat, fiind accesibil doar cu mașina, iar dacă voiai să mănânci singura opțiune era restaurantul Noir – Elexus. Din păcate în resort sau în apropiere nu este niciun magazin alimentar, noi am mers până în Brașov ca să cumpărăm câte ceva (o apă plată de 500 ml costa 10 lei la restaurant și 11 lei la spa…).

În ziua în care ne-am cazat am mâncat pe terasa restaurantului, care era situată la etajul 2, pe același etaj cu centrul de wellness și spa. Am comandat câte o limonadă, o porție de paste și un bulz moldovenesc. Porțiile au fost destul de mici la mâncare și nu prea ne-am săturat…

Ziua următoare am mers în Brașov pentru a mânca, iar în ultima zi am mâncat la restaurantul din cadrul resortului, nu pe terasă de data aceasta. Eram singuri clienți de la momentul respectiv așa că am simțit că avem tot restaurantul pentru noi. Partea mai puțin bună a fost că deși erau aceleași preparate ca la terasă, prețurile erau mai mari!

La restaurant am comandat din nou câte o limonada, câte o porție de paste și am împărțit o ciorbă de burtă. Mâncarea a fost foarte bună, a venit rapid și servirea a fost excelentă.

Mie îmi place să știu ce preparate are restaurantul unde plănuiesc să mănânc, așa că înainte să mergem la restaurant am răsfoit meniul prezentat pe site. Nu numai că la fața locului prețurile erau mai mari ca pe site, dar și porțiile erau mai mici cu cel putin 50 gr….

În concluzie, per total ne-am simțit tare bine la Silver Mountain Resort&Spa și ne dorim să revenim atunci când vom avea ocazia.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

 1. da, in general am sesizat ca in poiana brasov sunt niste preturi imense, ca sa nu zic nesimtite… pare foarte fain locul, insa personal, prefer sa nu merg la lux, ci la conditii acceptabile, insa in raport mai ok la pret

 2. Simona spune:

  Arată foarte fain totul!! Cu bune si cu rele, eu zic ca ați avut parte de o experiența frumoasa totuși!

 3. Catalina Coman spune:

  Chiar arata tare bine si ma bucur ca ati avut o experiență frumoasă.

 4. Wow, cat de fain e resortul…iar zona aleasa e una superba, multa natura si liniste! Mersi pentru recomandare!

 5. Elena spune:

  Totul arată excelent! Important este că voi v-ați simțit foarte bine! Foarte, foarte bun articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *