Lifestyle

De ce sa alegi o sedinta foto de maternitate

Atunci cand mama era insarcinata cu mine nu prea existau studiouri foto specializate in acest tip de sedinta foto. Asa ca din pacate nu are nicio poza gravida. Mi-ar fi placut mult sa vad macar o poza cu mama si cu mine in burtica, mai ales ca sunt singurul copil. Vremurile erau altele, nu existau smartphoneuri si nu iti faceai poze in fiecare zi. 

In prezent insa avem de toate si ne putem face oricate poze dorim. Este bine ca  atunci cand avem ocazii speciale cel mai bine este sa apelam la un studio foto si un fotograf profesionist. De ce?

In primul rand oricat de avansat este telefonul tau, tot un telefon ramane, neavand toate specificatiile si calitatile tehnice ale unui aparat profesional. In plus, un fotograf are pregatirea necesara pentru a fotografia cadre care sa te puna pe tine si familia ta in valoare. Nu in ultimul rand, este foarte important ca si tu sa apari in fotografii, altfel decat din ipostaza unui selfie.

Atunci cand urmeaza sa ai un copil este o mare bucurie si cu siguranta iti vei dori sa iti amintesti de aceaste momente peste ani. Cu siguranta si copilul se va bucura sa te vada in aceasta ipostaza. Chiar daca probabil o sa iti faci poze cu burtica in fiecare zi iti recomand si o sedinta foto de maternitate.

Daca te-ai decis si doresti sa faci o programare pentru o sedinta foto de maternitate, la Little Sunshine, studio foto din Bucuresti, aveti 3 pachete din care puteti alege:

 Basic 

– sedinta foto de maternitate care dureaza 1 ora, aveti 2 tinute asigurate de catre studio si la final primiti 15 fotografii editate in format digital

Standard 

– sedinta foto de maternitate care dureaza 1.5 ore, aveti 3 tinute asigurate de catre studio, primiti 25 fotografii editate in format digital, 25 printuri 10×15 si in plus cadre de cuplu

Premium 

– sedinta foto de maternitate care dureaza 2 ore, aveti 3 tinute asigurate de catre studio, primiti 30 fotografii editate in format digital, album 20x20cm, 20 pagini, coperta piele eco si reducere 10% la pachetele nou-nascut .

Pentru programari sau orice alta intrebare ai avea, pe cei de la Little Sunshine ii gasiti pe: site ( www.littlesushine.ro ) si  la numarul de telefon: 0724358814 sau le puteti scrie direct la adresa de mail: contact@littlesunshine.ro .

S-ar putea să-ți placă și...

12 comentarii

 1. Da, frumoase poze se fac in ziua de azi, am avansat foarte mult si e si pacat sa nu profitam de aceste amintiri unice in viata noastra.

 2. Cel mai mare regret al meu este acela că nu am nici o fotografie în care eram gravidă. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, cu siguranță aș alege un studio foto pentru a-mi păstra cele mai frumoase momente.

 3. Pozele sunt superbe! Eu regret ca nu am prea multe poze din aceea perioada, pentru ca a fost cea mai fericita din viata mea.

 4. e chiar frumoasa ideea, as opta si eu pentru o asemenea sedinta!

 5. O frumoasa metoda de a pastra amintiri!

 6. Perioada de maternitate merită să o păstrăm între cele mai prețioase amintiri.
  Iar pentru a avea cele mai reușite momente prinse într-un album este nevoie de profesioniști, de oameni care știu să lucreze cu viitoarele mămici și să evidențieze stălucirea, burtica, fericirea, … viata.

 7. Ce poze minunate fac cei de la little sunshine!

 8. As alege o sendinta foto de maternitate pentru a putea pastra in amintire mai bine acele zile frumoase.

 9. Foarte mult îmi plac fotografiile lor.

 10. Asa rau imi pare ca nu am facut si eu sedinte de genul cand am fost insarcinata.

 11. Toți ce își permit, ar trebui sa apeleze la o asemenea sedinta.

 12. La prima sarcina nici nu mi-a stat gandul la asa ceva si la a doua sarcina efectiv am ignorat acest aspect. Ar fi fost o amintire superba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *