Lifestyle

Idei de cadouri de Paște pentru copii

Paștele este săptămână viitoare pentru cei catolici, iar peste 2 săptămâni pentru cei ortodoxi, așa că este timpul să ne gândim ce cadouri vom face. La noi în familie, și cred că în multe alte familii, avem tradiția ca de Paște să purtăm haine noi. Atunci când eram copil primeam în fiecare an hăinuțe noi, uneori și alte cadouri. Acum cadourile sunt din ce în ce mai variate, așa că dacă erați în căutare de idei de cadouri de Paște pentru copii ați ajuns unde trebuie.

Hai afară, hai la sport!

Îmi aduc aminte și acum momentul în care am primit prima pereche de #role. Eram în școală generală și am mers cu ambii părinți să îmi aleg o pereche de role. Modelele nu era foarte variate la vremea aceea așa ca am plecat acasă cu o pereche albastră de role. Nu am avut răbdare să ajung acasă cu ele și am vrut să le testez chiar după ce le-am cumpărat (deși era un drum de doar 10 minute pe jos până acasă).

M-am descurcat destul de bine la acea primă încercare, ajutată de părinți, bineînțeles. Am învățat să merg cu rolele și am continuat până în clasa a X-a de liceu. De atunci nu am mai folosit rolele (deși le am și acum și sigur mă încap pentru ca am aceeași mărime la picior ca în clasa a VIII-a).

Vremea caldă începe să își facă apariția, iar rolele sunt o idee bună de cadou de Paște pentru copii.

Găsiți AICI mai multe modele de role de la Decathlon.

O bicicletă este o idee minunată de cadou pentru copii în orice ocazie, dar cu atât mai mult de Paște, pentru că o să aibă timp toată vară să învețe să meargă pe bicicletă. O puteți transforma într-o activitate sportivă de familie dacă și voi, părinții, aveți deja #biciclete sau măcar știți să mergeți pe ele și le puteți închiria.

Bicicletă nu am avut când eram copil, din lipsă de spațiu, și nu am reușit să învăț până acum să merg pe bicicletă. Însă mi-aș dori ca atunci când o să avem copii să îi învățăm să meargă cu bicicleta și poate să învăț și eu.

La Decathlon găsiți o multitudine de biciclete pentru copii. Puteți vedea opțiunile AICI.

#Trotinetele sunt din ce în ce mai populare și între adulți, nu numai între copii, așa că o trotinetă nu putea lipsi de pe lista cu idei de cadouri de Paște pentru copii.

O trotinetă cu lumini, ca cea de mai jos, o să fie o bucurie pentru orice copil, însă o trotinetă care se și pliază va fi o bucurie și pentru părinți. Sistem de pliere exclusiv este patentat de GLOBBER, iar simpla apasare de buton este suficientă pentru plierea ghidonului. Sisitemul de pliere este compatibil cu modul trolly. Roțile luminoase LED sunt alimentate prin învârtirea roților.

Găsiți AICI mai multe modele de trotinete de la Decathlon.

Voi ce cadouri obișnuiți să faceți de Paște? Vă înnoiți și acum cu haine sau doar când erați copii?

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Bicicleta și trotineta ar fi niște idei de cadouri foarte bune pentru prichindeii mei.
    Mi-ar plăcea să le cumpăr, deoarece le place mișcarea și mai ales plimbările.
    Mulțumesc pentru recomandari!

  2. Si eu am cumpărat fetiței mele o bicicleta și e foarte încântată. ?

  3. Si eu imi indrum fetele sa faca miscare. Cred ca de iepuras ii voi oferi o pereche de role

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *