Beauty, Comunicat de presa

Cumperi si ajuti! Cu Sabon si Asociatia Magic

Traim vremuri incerte si singurele certitudini pe care le putem avea sunt cele care pornesc de la ce simtim si de la cum actionam pentru a ne face viata noastra, dar si pe a altor oameni, mai frumoasa. Nu stim ce ne ofera viitorul, dar stim ca putem oferi, zi de zi, din multul sau putinul nostru, celor care au mare nevoie de ajutor.

Pentru ca asa cum ne antrenam muschii trupului pentru a-i mentine supli si sanatosi, e bine sa-i antrenam si pe cei nevazuti, ai inimii: empatia, generozitatea, dorinta de a schimba in bine destinele semenilor nostri.

Exercitii de iubire, in parteneriat cu Asociatia Magic

Asa s-a nascut ideea parteneritului dintre Sabon si Asociatia Magic, o organizatie non-profit care din anul 2014, cu implicarea a peste 2000 de voluntari, ofera sprijin financiar si moral copiilor grav bolnavi si famiilor acestora. Este vorba despre copii cu boli pe care nu le poti rosti fara sa ti se stranga sufletul – cancer, paralizii, autism, diabet, boli de inima. Copii care au in permanenta nevoie de sprijin moral, dar si financiar, pentru medicamente, terapii, proceduri medicale sau pur si simplu pentru a trece mai lin peste fiecare zi de boala cu pronostic nemilos.

Pentru a celebra Ziua Pamantului, voluntari ai Asociatiei Magic si-au accesat resursele de creativitate si au pictat cu talent ambalaje Sabon, oferindu-le o viata noua si un scop nobil: acela de a proteja planeta si pe copiii bolnavi, care au mare nevoie de ajutor.

Cumperi si ajuti!

In urma acestei initiative cu care Sabon se mandreste au rezultat decoratiuni splendide care pot fi admirate pe site si cumparate din magazinele Sabon bucurestene. Toti banii stransi din vanzarea decoratiunilor vor fi donati Asociatiei Magic, si fiecare persoana care va achizitiona un borcan pictat, pe langa faptul ca va dona pentru o cauza nobila, va beneficia de 20% discount la categoria de produse pentru ingrijirea tenului.

Mai mult, Sabon va dubla suma finala care se va strange din vanzari si o va dona aceleiasi asociatii dedicate trup si suflet copiilor care se confrunta cu boli grave.

Campania dureaza pana la sfarsitul lunii aprilie – esti invitat sa te alaturi si sa cumperi o decoratiune care-ti va face casa mai frumoasa si viata unui copil cu probleme de sanatate, mai usoara. Sabon iti multumeste anticipat pentru sprijin, fiecare ajutor primit este extrem de pretios!

S-ar putea să-ți placă și...

7 comentarii

 1. Elena spune:

  Un articol deosebit! Despre bunătate,ajutor și empatie! Tu ai un suflet mare și bun! Esti minunată!

 2. Ce campanie frumoasa! Mi se umple sufletul de bucurie cand dau peste astfel de campanii, mai ales daca ele sunt dedicate copiilor.

 3. Dana spune:

  O campanie minunata, felicitari!

 4. O inițiativă grozavă și o campanie minunată!
  Bravo, Sabon!
  Îmi plac tare mult produsele Sabon, iar de acum le voi iubi și mai mult!

 5. O inițiativă foarte bună! La cât mai mult campanii de acest tip!

 6. Astfel de campanii ar trebui sa se organizeze cat mai des!

 7. Ma bucur cand aud mai des de campanii asa frumoase! E important ca brandurile mari sa aiba asa initiative!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *