Beauty

Manichiura rapida si de durata cu Instant Nails

Unghiile false sunt o opțiune populară pentru a obține un aspect elegant și îngrijit al unghiilor.

Aplicarea unghiilor false poate fi realizată într-un salon de înfrumusețare de către un tehnician experimentat sau puteți încerca să le aplicați singur acasă, folosind kit-uri speciale disponibile pe piață.

Am folosit și eu un astfel de kit de la instantnails.ro și haideți să vă spun cum mi s-au părut.

În primul rând, kit-ul conține tot ce ai nevoie pentru manichiură: bețișor pentru cuticule, pilă pentru unghii, șervețel cu alcool, lipici și bineînțeles unghiile false de diferite mărimi. Instrucțiunile sunt clare și sunt menționate pe ambalaj sau te poți uita la tutorialele lor de pe Youtube, Instagram și TikTok pentru a vedea modul de aplicare.

Citește și Lansarile cosmetice ale verii anului 2023

Am încercat varianta Minimalista, o găsiți online aici. Aplicarea a fost ușoară și a durat în jur de 15 minute. Adezivul Instant Nails are o formulă ultra-rezistentă, care asigură o purtare de până la 2 săptămâni, astfel încât să poți face în continuare toate treburile zilnice cu care ești obișnuită. Eu le-am ținut doar o săptămână pentru că având un bebeluș stăteam tot timpul cu grijă să nu îl zgârii. Dar au rezistat cu brio treburilor casnice până să le îndepărtez.

Puteți achiziționa și un Essentials Pack care conține Lipici pro Hold + Remover + Primer. Vă recomand să îl cumpărați și pe acesta în special pentru Remover pentru că o să vă ajute la îndepărtarea manichiurii puțin mai ușor. Lipiciul este destul de puternic (sau poate am pus eu din belșug) și eu nu am reușit să îndepărtez doar cu acetonă.

V-am arătat pe TikTok tot procesul prin care mi-am aplicat unghiile false de la Instant Nails.

@aanniiee.ro

@Instant Nails sunt o variantă foarte bună pentru femeile care vor o manichiură frumoasă, rapidă și de durată ???????? #instantnails #instantnailsro #manichiurasemi #manichiurarapida #unghiifalse #manichiurasemipermanenta

♬ Let’s Go (Rnbstylerz Remix) – AREES

În concluzie, unghiile false pot fi o opțiune excelentă pentru a obține un aspect elegant și îngrijit al unghiilor, dar este important să le aplicați și să le îndepărtați corect și să acordați o atenție deosebită îngrijirii și sănătății unghiilor naturale.

Per total mi-au plăcut și le-aș mai folosi, dar probabil după ce mai crește bebe un pic.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Andreea spune:

    Ce frumos e modelul ❤️

  2. wow, ce bine arata! mi se par super utile genul acesta de unghii false. si eu am folosit acum cativa ani, dar acum apelez la oja semi. desi nu zic nu niciodata, cine stie cand ma pot intoarce!

  3. Mi-as dori aceste seturi de unghii pentru zilele in care am urgente si am nevoie de o manichiura rapida

  4. As opta pentru ele cand mi-as dori ceva unic pentru o perioada scurta de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *