Beauty, Comunicat de presa

Summer Sale cu discounturi și alte surprize la Sabon

Vara încă ne răsfață cu soare stralucitor și ape racoroase, iar noi sperăm să-ți completezi bucuria estivală cu un joc vesel al reducerilor-surpriză! 

Intră acum pe sabon.ro, învârte umbreluța fermecată și descoperă ce beneficiu ai câștigat! Te așteaptă premii în vouchere cu discount și alte surprize plăcute care-ți vor face cumpărăturile de vară și mai fericite! 

Oferta e valabilă pentru membrii Royal Passport – dacă nu faci parte din grupul nostru de clienți fideli, devino membru chiar acum!

Doar o sumă modică de achiziție a cardului (20 de lei) te mai desparte, sperăm că nu pentru multă vreme, de premiile de la Summer Sale, dar intrarea într-un club exclusivist de clienți Sabon vine cu o multitudine de alte beneficii:

 • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
 • În fiecare lună, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
 • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
 • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
 • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
 • Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
 • Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Cardul Royal Passport îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă! Te asteptam deci sa-ti pui norocul la incercare cu umbreluta fermecata – mult succes la castiguri pe placul sufletului tau!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător. 

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale. 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

* Acest articol este un comunicat de presă.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Atat de mult imi plac produsele lor, mi se pare dementiale.

 2. Nu știam despre toate aceste lucruri, deși ador produsele marca Sabon.
  Cred că îți voi urma recomandare și voi profita de toate.
  Mulțumesc!

 3. O sa merg si eu pe site sa arunc o privire. Nu stiam, multumesc de pont!

 4. Eu imi mai luat din mall de la ei, dar parca nu am mai vazut magazinul. Nu stiu daca mai e. Imi plac produsele lor

  1. Am magazine in mai multe mall-uri, nu cred ca au inchis vreunul, cel putin in Bucuresti.

 5. Anca spune:

  Am încercat și eu la un moment dat câteva produse de la ei și am fost încântată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *