Beauty, Comunicat de presa

NUMIS MED – Îngrijire de calitate germană

Fie că vorbim de apă, vânt rece și tăios, raze toride ale soarelui sau produse cu formule necorespunzătoare, pielea este afectată zi de zi și devine uscată sau chiar începe să se descuameze.

Produsă în Germania, NUMIS MED este o gamă de dermatocosmetice de înaltă calitate, destinată persoanelor cu piele uscată și foarte uscată, alergică, sensibilizată, iritată, așa cum sunt cei care suferă de neurodermatite, conditii diabetice, hipertiroidism, psoriazis sau pur și simplu au o piele sensibilă. 

Formulele NUMIS MED sunt eficiente în prevenirea și ameliorarea degradării pielii sau în cazul diverselor atopii. Produsele sunt benefice și în cazul celor care au facut transplant de păr (pentru îngrijirea scalpului) sau tatuaje.

Substanța activă principală a formulelor este UREA (CARBAMIDA), o componentă naturală a pielii, ce are efect emolient asupra structurilor cornoase (îngroșate) și redă suplețea pielii. UREA susține capacitatea pe care o are pielea de a reține apa și îmbunătățește menținerea hidratării ei. Carbamida inițiază un proces prin care stratul cornos al pielii elimină mai repede celulele moarte, astfel că fisurile sunt ameliorate.

Conținutul de microparticule de praf de argint din CLORURA DE ARGINT reglează capacitatea pielii de a împiedica extinderea spectrului bacterian, virusurilor și fungilor.

Celelalte substanțe active, PANTHENOL și GLICERINĂ, catabolizează procesele inflamatorii, hidratează pielea, cicatrizează și catifelează.

Produsele se încadrează la categoria calitativă FARMA, nu au coloranți, uleiuri parafinice, parabeni sau arome (produsele din subgama PH5,5 au un adaos de parfum), sunt testate dermatologic și au eficiență clinică demonstrată.

Crema reparatoare NUMIS MED UREA cu uree 10% pentru mâini cu piele extrem de uscată, iritată și alterată, protejează pielea, reduce mâncărimea și iritarea. Eficientă pentru sezonul rece, crema de mâini protejează și împotriva agenților patogeni.

Loțiunea de spălare NUMIS MED PH5.5 are o formulă extrem de blândă și, datorită hidrolactolului, conservă stratul protector al pielii și îi conferă o rezistență sporită la factorii de mediu. 

Șamponul NUMIS MED UREA potrivit pentru scalp uscat și păr uscat și deteriorat, reduce mâncărimea scalpului și hidratează scalpul alergic și sensibil sau cu psoriazis. Eficient și pentru îngrijirea părului des vopsit și deteriorat. 

Loțiunea cu uree NUMIS MED UREA oferă îngrijire și hidratare intensă pielii extrem de uscate, ale cărei descuamări provoacă pruritul (mâncărimea). Eficiența deosebită a ureei s-a dovedit în hidratarea pe termen lung a pielii, proces care reduce descuamarea, calmează iritațiile și mâncărimea și reduce asprimea.

Gel de duș NUMIS MED pH 5.5 Sensitive 200ml – recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii foarte sensibile, calmează iritațiile. Cu ajutorul pH-ului 5.5 și al acidului lactic, reglează valoarea fiziologică a acidității stratului protector, menținându-i echilibrul natural de hidratare. Nu conține detergenți agresivi, uleiuri minerale, parabeni, coloranți sau ulei de silicon.

Deo roll-on NUMIS MED pH 5.5 Sensitive– acest produs reglează și reduce transpirațiaexcesivă, având efect antibacterian. Nuastupă porii, permițând pielii să respirenatural. Nu conține aluminiu, find ideal pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă.

Produsele NUMIS MED se găsesc exclusiv în farmaciile din toată țara și online pe emag.ro, elefant.ro, farmaciatei.ro și bebetei.ro.

*Acest articol este un comunicat de presă.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Am citit numai de bine despre acest brand de produse. Nu îmi amintesc să fi folosit ceva de la ei, dar categoric aș da o șansă produselor. 🙂

  2. Am pielea sensibila, de aceea cred ca mi se vor potrivi perfect aceste cosmetice!

  3. Recunosc, nu cunosc și nu am folosit produsele Numis Med. Dar din ce am citit și mai ales din prezentarea ta, mi-ar plăcea să le încerc.
    Mulțumesc pentru info și recomandare!

  4. Crema reparatoare cu uree suna tare bine. O sa incerc si eu produsele Numis Med!

  5. Am mai auzit de aceste produse. Toata lumea vorbeste de bine despre ele si cred ca le voi incerca si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *