Fashion

Prima comanda pe Videt.ro – ochelari de soare Gucci

Brandul de lux care este aproape sufletului meu este și va rămâne Louis Vuitton. Sunt deja familiarizată cu produsele acestui brand franțuzesc cu o istorie de peste 160 ani (înființat în 1854 pentru exactitate).

Mizez mereu pe acele piese clasice pe care știu că le pot purta mulți ani de acum înainte, care nu se vor demoda. Îmi place să am grijă de lucrurile mele și de aceea garderoba mea are dimensiuni reduse, dar conține piese care mă bucură de fiecare dată când le port.

La începutul fiecărui sezon fac o trecere în revista a garderobei pentru a vedea ce îmi lipsește și ce trebuie înlocuit. Cum acum trecem la sezonul cald am verificat și ochelarii de soare și am observat ca am doar 2 perechi. Una dintre perechi are o culoare mai trăznită, sunt portocalii, iar cealaltă pereche nu consider că mă avantajează, deși îmi place modelul. Așa că am început căutările pentru o pereche de ochelari de soare clasici, potriviți pentru majoritatea ținutelor.

Am început căutarea în magazine pentru a vedea întâi de toate ce formă mi se potrivește: ovali, cat eye, pătrați, pilot, rotunzi, rectangulari, supradimensionați. Am descoperit ca cei rotunzi sau cat eye sunt potriviți pentru mine, însă nu am găsit și modelul idealul. În general prefer cumpărăturile online, însă ochelarii de soare aveam nevoie să îi probez. Credeam că pot face acest lucru doar în magazine, dar am găsit o variantă mai bună pe site-ul .

Pe site-ul Videt.ro poți proba virtual ochelari de vedere sau de soare. Poți face acest lucru de pe telefon sau de pe laptop, trebuie doar să te conectezi cu webcam-ul sau să alegi o fotografie din galerie.

M-am simțit inspirata după ce am văzut la cinema filmul House of Gucci și am luat în considerare acest brand pentru noua mea pereche de ochelari. Gucci își scrie istoria încă din anul 1921, fiind la concurență cu Louis Vuitton.

Am găsit la Videt modelul Gucci GG0460S 001, o pereche de ochelari de soare cat eye și au fost exact ce căutăm. Îi găsiți online .

Ochelarii de soare au venit împreună cu un toc, un săculeț și o lavetă Gucci. Am primit cadou și o lavetă Videt. Sunt mulțumită de achiziție, care este de fapt cadou de 1 și 8 martie de la logodnicul meu. Presimt că o să port destul de des această pereche de ochelari.

Voi aveți o pereche preferată de ochelari de soare? Ce formă au și de la ce brand sunt?

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *