Promotiile saptamanii 4-10 aprilie 2022

Știu că vă bucurați de fiecare dată când va anunț promoțiile și ofertele disponibile, așa ca am selectat câteva dintre ofertele disponibile săptămână aceasta pentru a vi le prezenta.

Ofertă MAC Cosmetics

O ofertă valabilă doar astăzi, 4.04, este cea de la MAC Cosmetics. 35% reducere la toate produsele pentru față. Campania este valabilă online și în magazine, în limita stocului disponibil și nu se poate cumula cu nicio altă ofertă.

Găsiți campania disponibilă online AICI.

Ofertă Bath&Body Works

Pe 1 aprilie 2022 s-a deschis primul magazin Bath&Body Works din România în Băneasa Shopping City. Până pe data de 7 aprilie la cumpărarea a 2 produse și primești încă 1 produs la 1 leu. Oferta este valabilă la toată gama de produse.

Ofertă Dior

Faceți-vă ziua mai frumoasă cu produse de machiaj și îngrijirea pielii de la Dior, iar la cumpărături de peste 415 RON primiți cadou o geantă pentru cosmetice.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Michael Kors

Cumpărați produse din brandul atemporal și rafinat Michael Kors și obțineți CADOU o loțiune de corp. În plus, la cumpărături de peste 390 RON, veți primi și o geantă elegantă pentru cosmetice.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Kérastase

Răsfățați-vă cu produsele excepționale pentru îngrijirea părului Kérastase, iar la cumpărături din acest brand de peste 240 RON primiți 2 cadouri utile: șamponul Kérastase Elixir Ultime pentru părul mat, obosit și fără luciu la 80 ml și uleiul hidratant Kérastase Elixir Ultime pentru păr vopsit la 50 ml.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Korika

Răsfățați-vă cu produsele coreene de top pentru îngrijirea pielii KORIKA, iar la achiziții de peste 62 RON primiți CADOU o mască textilă, în valoare de 38 RON.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Gucci

Cumpărați orice produse din colecția Gucci Bloom și primiți cadou miniatura noii ape de toaletă de la renumitul brand Gucci.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Bioderma

Obțineți cadou un gel spumant hrănitor, pentru pielea foarte uscată și sensibilă (500 ml), la achiziția de produse dermato-cosmetice Bioderma de peste 85 RON.

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Garnier

Cumpărați produse Garnier de peste 45 RON și primiți cadou 3 produse:

  • Garnier Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb – mască textilă superhidratantă, de umplere facial
  • Garnier Pure Active – mască facială neagră, contra punctelor negre și a acneei, cu cărbune activ 3 în 1, 50 ml
  • Garnier Bio apa cu particule micele, 100 ml

Găsiți promoția AICI.

Ofertă Litera

Editura Litera dă startul unei noi ediții a târgului de carte online Bookilipir cu REDUCERI DE PANA LA -70% la titluri bestseller pentru adulți și copii, precum și UN SUPER CADOU în valoare de 49.90 lei: romanul Mesaj de departe de Nicholas Sparks, o memorabilă poveste de dragoste din colecția Blue Moon.

*Cartea cadou se oferă gratuit la comenzile peste 149 lei, care primesc și transport gratuit.

Găsiți promoția AICI.

Vă invit să îmi spuneți în comentarii care ofertă vi se pare cea mai interesanta.

11 thoughts on “Promotiile saptamanii 4-10 aprilie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *