Beauty,  Evenimente

Idei de cadouri pentru femei de Valentine’s Day

Ziua îndrăgostiților (în engleză Valentine’s Day) este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie. A devenit o sărbătoare destul de comercială și în România. Cu ocazia acestei zile îndrăgostiții își oferă cadouri, așa că vă ofer câteva sugestii de cadouri pentru persoana iubită.

Flori

Florile sunt un cadou universal pentru femei, așa că dacă îi cumpărați măcar un buchet de flori cu siguranță va fi fericită. Dacă știți care sunt florile ei preferate cu atât mai bine, dar dacă nu găsiți AICI o selecție de flori special pentru Valentine’s Day.

floria.ro

O cină romantică și o plimbare cu limuzina

Un cadou care o să impresioneze, nu doar o să mulțumească, este o cină romantică și o plimbare cu limuzina.

Dacă sunteți din Bucuresti găsiți oferta online AICI. Beneficiați de o cină romantică într-un decor fastuos. Veți fi preluați de acasă de o limuzină luxoasă. Șoferul profesionist vă va conduce pe cele mai prestigioase străzi, astfel că puteți admira orașul dintr-o perspectivă unică în timp ce vă deplasați către restaurant. Veți savura delicatese gătite cu pasiune de bucătari experimentați și vă veți delecta cu vinuri atent selecționate, provenite din diferite colțuri ale lumii.

Sursa imagine: pixabay.com

Set cadou

Un parfum este binevenit oricând așa că un set cadou care conține parfum, lapte de corp și eventual un gel de duș va fi un cadou apreciat de persoana iubită. Găsiți AICI mai multe variante de seturi cadou.

Citește și alte articole de pe aanniiee.ro

Și un set pentru ingrijirea corpului este o idee excelentă. Vi le recomand pe cele de la Sabon care pe lângă produsele foarte bune au și niște ambalaje foarte frumoase. Ca sfat, femeile pun accent și pe ambalaj atunci când primesc un cadou. Găsiți AICI mai multe variante de seturi de la SABON.

Voi sarbatoriti Valentine’s Day? Ce oferiti persoanei iubite?

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *