Reducerile cosmetice din vara anului 2022

Reducerile de vară sunt cele mai așteptate din tot anul pentru varietatea de produse aflate la reducere. L’OCCITANE en Provence, SEPHORA, Yves Rocher, Marionnaud, MAC Cosmetics sunt doar câteva dintre brandurile care au început reducerile promoționale. Haideți să vedem ce oferă fiecare.

L’OCCITANE en Provence

L’OCCITANE en Provence are discounturi până la 70% și un set de 5 eșantioane gratuite la orice comandă! Toate produsele la reducere pot fi găsite AICI.

Vă recomand setul cu migdale care conține ulei de duș, lapte de corp și cremă de mâini. Este redus cu 50% și îl puteți achiziționa de AICI.

SEPHORA

Reducerile promoționale de la SEPHORA sunt printre cele mai așteptate având discount de până la 70% la o varietate de produse și branduri. Vânzările promoționale de vara aceasta sunt valabile în perioada 1-31.07.2022 și pot fi găsite AICI.

Marionnaud

În perioada 1.07-31.08.2022 Marionnaud are reduceri de până la 50%. Găsiți produsele la reducere AICI.

Yves Rocher

Yves Rocher are reduceri de până la 50% în perioada 8.06-12.07.2022. Produsele la promoție le găsiți AICI.

Topline

La Topline găsiți produse reduse cu până la 60%, însă majoritatea au 50%. Le puteți vizualiza AICI.

MAC Cosmetics

În perioada 8-24 iulie 2022 MAC Cosmetics oferă 35% reducere la toate produsele. Vă recomand fondul de ten compact Studio Fix despre care am scris aici.

Care reduceri vi se par cele mai interesante?

9 thoughts on “Reducerile cosmetice din vara anului 2022

  1. Ai spus reduceri? Asta e cuvantul care ma face sa tresar de bucurie de fiecare data cand il aud. Acum nu stiu cu ce sa incep, dar cred ca o sa aleg Yves Rocher, brandul meu preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.