Fashion

Seriale la care sa te uiti pentru tinutele personajelor

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place să mă uit la anumite seriale (sau filme) doar pentru a vedea cum sunt îmbrăcate personajele. Acțiunea din respectivele seriale este mai puțin importantă, îmi place doar să admir genți, pantofi și rochii frumoase.

Am alcătuit o listă cu serialele pe care le-am văzut și care se încadrează în această categorie, o găsiți mai jos.

Sex and the City

Sau „Totul despre sex” (traducerea în limba română) este un serial difuzat între anii 1998 și 2004, timp de șase sezoane. A fost urmat de 2 filme (unul din 2008, iar celălalt din 2010), iar în 2021 a apărut continuarea din zilele noastre a serialului cu denumirea AND JUST LIKE THAT, doar cu 3 dintre cele 4 personaje principale.

Ținutele din serialul original reîncep să revină la modă (gențile baguette mai ales, din ce în ce mai populare anul acesta).

Gossip Girl

Gossip Girl este un serial difuzat în perioada 2007 – 2012. Tot în 2021 a apărut o continuare a serialului, cu alte personaje față de serialul original. Personajele sunt elevi de la un liceu de elită, având părinți foarte bogați. Deși ar trebui să aibă ținute pentru adolescenți, ținutele lor sunt ca ale adulților din înalta societate, mai ales că participau la multe evenimente importante.

Emily in Paris

Emily in Paris este un serial apărut în 2020, deci mai actual decât cele precedente. V-am mai spus părerea mea despre serial în ACEST ARTICOL și îmi mențin părerea. Serialul este creat tot de cei care au făcut serialul Sex and the city și de asemenea costumiera este tot cea de la serialul SATC. Din punctul meu de vedere nu personajul principal are cele mai bune ținute din serial, ci personajele secundare sunt îmbrăcate mult mai bine.

Bridgerton

Bridgerton este un alt serial care are ținute foarte frumoase, colorate și ample, de epocă. Bineînțeles, nu se îmbracă nimeni așa în zilele noastre, dar este o plăcere să vezi ținutele personajelor din înalta societate.

Selling Sunset

Serialul Selling Sunset și celelalte din această serie: Selling Tampa și Selling the OC urmăresc viețile agenților imobiliari care vând case de zeci și sute de milioane de dolari. Dramele sunt la ordinea zilei, dar și ținutele de cele mai multe ori extravagante ale personajelor.

Emily in Paris, Bridgerton și seria Selling sunt disponibile pe Netflix. Noul serial Gossip Girl și Sex and the City sunt disponibile pe HBO Max.

Voi urmăriți seriale doar pentru ținutele personajelor? Le-ați văzut pe cele enumerate de mine?

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *