4 locuri unde sa faci poze frumoase la mare

Pentru ca devin din ce in ce mai pasionata de Instagram si de fotografie sunt mereu in cautare de locuri noi unde se pot face poze frumoase. V-am lasat deja cateva exemple de locuri Instagramabile din Bucuresti, iar in articolul de astazi va prezint 4 locuri de pe litoralul romanesc unde sa mergeti daca va doriti poze frumoase.

Faleza Constanta

Faleza Cazino din Constanta este un loc excelent pentru plimbare si relaxare. Ai privelistea catre mare, destul banci sa te odihnesti si cateva foisoare pentru a te feri de soare.

Portul Tomis din Constanta

In Portul Tomis poti merge sa faci o plimbare, sa mananci ceva bun si sa admiri privelistea. Pozele vor iesi minunat de fiecare data, chiar daca vremea este innorata.

Plaja Modern din Constanta

Desi am fost de multe ori in Constanta este prima data cand ajung la Plaja Modern. Mi-a placut ca este si multe verdeata acolo, m-am simtit mai degraba intr-un safari african.

Resturant Golful Pescarilor din Agigea

La Resturant Golful Pescarilor nu numai ca mancarea este excelenta, dar si privelistea este foarte frumoasa. Merita sa mergi si cu siguranta vei reveni de fiecare data.

Malul marii

Daca ai venit la mare clar vei ajunge la malul mari, iar acolo pozele ies de departe cele mai frumoase. Iti recomand sa faci poze la apus sau la rasarit. Va fi mai putin aglomerat pe plaja si vei putea face oricate poze doresti.

Daca mergeti in unul din locuri recomandate de mine va rog sa imi dati tag pe Instagram si va voi reposta.

Citeste si 9 Locuri instagramabile din Bucuresti.

9 thoughts on “4 locuri unde sa faci poze frumoase la mare

  1. Toate sunt poze atat de minunate! Unele deja erau pe lista mea, precum port Tomis si Faleza Cazino Constanta, altele le-am adaugat acum. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.