Buzzstore, Testare

Curatare in profunzime si prospetime indelungata cu Persil

În zilele însorite, vremea frumoasă de afară parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii, să te joci cu cei mici sau să te relaxezi pe iarbă la soare. Astfel, este inevitabil că hainele noastre se vor murdări şi chiar se vor păta mai des.

Dar pentru a te ajuta să te bucuri de vară şi soare, păstrându-ţi în acelaşi timp hainele impecabile, îţi prezentăm noul detergent Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Persil Discs 4in1 – este primul produs de pe piata cu patru compartimente de dozare ce contine patru beneficii intr-un singur disc:  putere mare de indepartare a petelor, stralucire, prospetime de lunga durata si are grija de tesaturi. Datorita celor 4 camere Persil Discs ofera 4 beneficii intr-o singura capsula. Amestecul unic de enzime elimina pana si cele mai dificile pete, oferind rezultate excelente de spalare. Mentine stralucirea, prospetimea si are grija de tesaturi.

Spre deosebire de alte produse de acest tip pe care le-am incercat, capsulele Persil m-au impresionat pentru ca hainele erau nu numai foarte curate, dar si extrem de parfumate. La prima utilizarea am uitat sa folosesc balsam si ma asteptam sa nu aiba niciun miros haine, dar am avut o surpriza placuta.

Persil Power Gel Universal cu Tehnologia de curatare in profunzime este detergentul lichid potrivit pentru rezultate excelente. Datorita Tehnologiei de curatare in profunzime, Persil actioneaza impotriva petelor dificile. Formula sa patrunde adanc in tesatura, eliminand pana si cele mai mici pete. In acelasi timp protejeaza fibrele tesaturii. 

Despre alte campanii BuzzStore am scris AICI.

S-ar putea să-ți placă și...

9 comentarii

  1. am folosit si eu persil si chiar am fost multumita de toate variantele testate!

  2. Imi place acest detergent folosesc si eu de ani de zile

  3. Sunt mare fan capsule, ma scapa de grija dozarii incorecte atat a pudrei, dar si a detergentului lichid.

  4. Capsulele m-au ajutat sa scap de petele de iarba.

  5. Nu am mai folosit de multa vreme Persil, trebuie sa il incerc si eu.

  6. M-ai convins că trebuie să încerc și eu noua formulă Persil.

  7. Imi place aroma acestui Persil! Miroase tare frumos si spala bine rufele!!

  8. Il folosesc si eu de cateva saptamani si intr-adevar spala impecabil!

  9. Folosesc si eu aceste produse de la persil si imi place tare mult cum se comporta atat in varianta de pernite cat si cea lichida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *