Beauty, Comunicat de presa

SABON iti adreseaza o Invitatie la stralucire!

Începând cu data de 26 septembrie 2022 și până la sfârșitul lunii, SABON te așteaptă cu drag în magazinul din Afi Cotroceni să-ți dezvăluie secretele strălucirii, odată cu lansarea noii game Glow Face Care certificate organic!

Cu această ocazie vei putea testa noile produse SABON de îngrijire a tenului cu trandafir de Damasc și minerale de la Marea Moartă, vei primi sfaturi atente și personalizate despre ce e mai bun pentru tipul tău de ten în materie de îngrijire și machiaj și te vei putea bucura de o sesiune de machiaj profesional gratuită, realizată de un make-up artist talentat!

Programează-te acum la telefon: 0377.101.455 sau e-mail:suport@sabon.ro) și oferă-ți în dar un veritabil moment de răsfăț. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

De asemenea, SABON te așteaptă și pe data de 26 septembrie, la evenimentul de lansare oficială a gamei Glow Face Care, în magazinul din AFI Cotroceni.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

  1. Cu siguranta o sa imi placa editia asta cu trandafiri.O trec pe lista.

  2. Eu iubesc trandafirii asa ca sigur o sa ador noile produse Sabon.

  3. Nu am incercat produsele lor dar mi-as dori sa o fac!

    1. N am mai folosit produse Sabon de foarte mult timp, nu știu de ce nu m au mai atras, dar poate gama asta îmi trezește interesul.

  4. Foarte tare! Îmi plac mult produsele Sabon! Cine nu și-ar dori un răsfăț cu produsele acestui brand? Ce bine ar fi fost să organizeze și în Mega Mall care este cel mai aproape de mine. Atlfel, nu cred că voi reuși să ajung. Mulțumesc pentru pont!

  5. Iubesc produsele Sabon si chiar imi doresc sa incerc si eu produsele din noua colectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *