bonprix
Fashion

Idei de ținute pentru mămici pentru această primăvară

Când devii mamă, viața ta se transformă într-un mod cu totul nou și fascinant. Printre bucuriile și provocările maternității, se află și schimbări subtile, dar semnificative, în rutina ta zilnică – inclusiv în ceea ce privește garderoba ta.

Primăvara este momentul perfect pentru a adopta ținute proaspete și confortabile, iar pentru mămici, acest lucru poate fi și mai important, având în vedere agitația și activitățile zilnice. Iată 2 idei de ținute pentru mămici pentru această primăvară de la Bonprix.

Ținuta 1

HANORAC CU DUNGI – cod 90571395

JEANŞI STRETCH CU TALIE SEMI ÎNALTĂ, DREPŢI – cod 95183495

Această ținută cu hanorac și blugi este perfectă pentru o plimbare în parc, pentru o zi de cumpărături relaxantă sau pentru întâlniri cu prietenii într-un mediu casual și confortabil. Este versatilă și practică, oferindu-ți totodată un aspect modern și bine îngrijit.

bonprix
bonprix
bonprix

Ținuta 2

PULOVER CU GULER RULAT – cod 95341195

JEANŞI STRETCH CU TALIE SEMI ÎNALTĂ, DREPŢI – cod 95183495

Pentru a doua ținută am avut ca piesă de bază tot perechea de blugi de la prima ținută, dar am asortat-o cu o un pulover cu guler rulat (helancă) cu mânecă scurtă și un sacou.

bonprix
bonprix

Sper ca ideile mele de ținute pentru această primăvară să te inspire și pe tine. Indiferent de ținuta pe care o alegi, asigură-te că te simți confortabil și încrezătoare în ea. Primăvara este momentul perfect pentru a te bucura de soare, natură și timpul petrecut alături de cei dragi!

Cum vi se par aceste ținute? Care este stilul vostru vestimentar?

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *