wildfire
Carti

Recenzie de carte – Wildfire de Hannah Grace

Romanul Wildfire de Hannah Grace este al doilea din seria Aventuri din Maple Hills. A apărut în ianuarie 2024 la editura Litera și deja am avut ocazia să îl citesc.

A fost nevoie doar de o scânteie…

Russ Callaghan și Aurora Roberts se intersectează întâmplător la o petrecere organizată la final de an universitar, când, după mai multe pahare de alcool și câteva provocări, cei doi ajung să aibă o aventură de-o noapte. Aurora însă se furișează afară din camera lui Russ înainte ca acesta să aibă ocazia să o întrebe numele complet sau să își adune curajul de a o invita la o întâlnire.

Așadar, mare le este surpriza când dau nas în nas în prima lor zi într-o tabără de vară unde sunt amândoi supervizori și unde au ales să meargă pentru a scăpa de viața complicată de familie. Russ speră că, dacă pleacă suficient de departe de Maple Hills, nu va mai fi nevoit să înfrunte consecințele dureroase ale dependenței de jocuri a tatălui său, în vreme ce Aurora s-a săturat să cerșească atenție de la oamenii dragi și vrea să se retragă în singurul loc care pentru ea înseamnă cu adevărat acasă.

A iubi înseamnă să arzi, să fii în flăcări.

Marianne Dashwood, Rațiune și simțire (1995)

Russ este conștient că, dacă încalcă regula care interzice relațiile amoroase pe durata taberei, riscă să fie trimis acasă înainte de sfârșitul verii, însă, spre nenorocul lui, Aurora nu a fost niciodată genul care să respecte regulile.

Pot doar să vă spun că Aurora și Russ vor avea parte de o poveste de iubire, iar în carte sunt și multe scene erotice.

wildfire

Cum mi s-a părut Wildfire de Hannah Grace?

Hannah Grace se consideră o autoare de cărți spumoase și relaxante, alegând să scrie cu precădere romane de dragoste contemporane, inspirate de tinerii din Manchester, locul ei natal.

Exact așa este și Wildfire – un roman de dragoste contemporan potrivit pentru a fi citit în vacanță mai ales de categoria de vârstă 16-20 ani. Este o lectură relaxantă, care nu te ține neapărat cu sufletul la gură, dar se citește ușor.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

Alte recenzii de cărți de pe blog puteți citi aici

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *