Când ne vom reîntâlni - Rebecca Yarros
Carti

Recenzie Când ne vom reîntâlni de Rebecca Yarros

Cred că deja v-am obișnuit cu recomandările mele de cărți recent apărute, iar cartea de față nu face excepție. Când ne vom reîntâlni este cel mai recent roman scris de Rebecca Yarros. A fost publicat de editura Litera în februarie 2024. Iar la nivel global au fost vândute deja 2 milioane de exemplare în peste 15 teritorii.

Izzy și Nate – personajele principale

Izzy Astor se îmbarcă într-un avion spre casă, fiind stresată că are locul de la geam. Din fericire, Nate Phelan se oferă să facă schimb de locuri. El încearcă să o ajute să își depășească frica de zbor.

Însă la 90 de secunde după decolare, avionul lor se prăbușește în râul Missouri.

Și viețile lor se schimbă. Ei doi se schimbă. Nate își găsește drumul în cariera militară, în timp ce Izzy alege politica. Și, în pofida câtorva întâlniri de-a lungul anilor, momentul de a fi cu adevărat împreună nu pare să vină niciodată. Până la revederea din Afganistan – când miza este mai importantă ca oricând, iar sarcina lui Nate este să îi protejeze viața lui Izzy.

Și va face orice – nu doar ca să o țină în siguranță, ci și ca să îi cucerească inima pentru totdeauna.

Această carte este frustrantă pe alocuri, te întrebi de ce el nu renunță la cariera militară pentru a fi cu ea. Pare soluția cea mai simplă, dar se pare că nu este. Vă las pe voi să aflați dacă povestea de dragoste dintre Izzy și Nate are final fericit.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

Când ne vom reîntâlni - Rebecca Yarros

Alte recenzii de cărți de pe blog puteți citi aici

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *