Beauty, Comunicat de presa

SABON celebrează 25 de ani de surprize uimitoare!

Anul 2022 marchează o piatră de hotar deosebit de semnificativă pentru SABON, deoarece sărbătorim cea de-a 25-a aniversare!

“De la magia unei oaze la magia unei clipe” – Originile SABON

Inspirația spirituală SABON s-a născut într-o oază.

O oază este un loc magic unde imposibilul nu există. Unde apa dă viață unui peisaj pustiu. Unde florile înfloresc brusc în cel mai neașteptat cadru.

Din această oază își trage inspirația și identitatea SABON.

Magia unei oaze este inima conceptului SABON – o invitație de a te minuna de cele mai fabuloase miracole ale naturii și de a te reconecta cu un sentiment profund de uimire și încântare.

La fel ca o oază, SABON este un loc unde drumurile se încrucișează și diverse origini se întâlnesc într-un amestec eclectic, dar armonios. Creațiile SABON sunt eclectice și neconvenționale și rezultă dintr-o fuziune neașteptată de idei, obiecte, texturi, arome și ingrediente benefice, în care fiecare detaliu spune o poveste.

O poveste care te transportă către experiențe multisenzoriale pline de uimiri și exuberanță.

Aceasta este oaza pe care SABON caută să o aducă în viața tuturor – că bucuria se găsește în lucrurile mărunte, în micile momente de zi cu zi. Lumea SABON este fermecată, există întotdeauna povești neașteptate de descoperit, noi surprize de care să te entuziasmezi și mici comori cu care să te delectezi; luciul fin al unui săpun făcut manual, un parfum delicat, un cadou prețios…

Aspirația SABON este să stârnească momente de sinceră uimire, să dezvăluie și să răspândească bucuria pură în banalul cotidian.

„O cale către momente prețioase, trăite cu bucurie și uimire“ – Povestea SABON

Primul magazin SABON și-a deschis porțile în 1997 pe strada Shenkin, în inima orașului Tel Aviv, cu dorința de a-și primi clienții ca oaspeți în universul SABON.

SABON consideră ospitalitatea ca pe o artă de a trăi. Fiecare întâlnire cu SABON îi poartă pe oaspeții săi într-o călătorie încântătoare și surprinzătoare, oferindu-le oportunitatea de a opri timpul în loc, de a experimenta miracole, de a-și trezi simțurile și de a se bucura de fiecare clipă.

Numele SABON vine de la termenul semitic pentru „săpun” și reflectă atât domeniul de activitate, cât și aplecarea spre concepte simple, autentice. În aceste zile de început, brandul a început prin a comercializa săpun solid realizat manual, proaspăt produs la un atelier local și vândut la kilogram. Cererea clienților a dus la extinderea brandului SABON atât în privința numărului de magazine, cât și a varietății de produse, azi oferind o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului, a feței, a părului și produse pentru casă, toate cu texturi încântătoare și parfumuri unice.

Puterea naturii de a vindeca și relaxa a fost întotdeauna la baza filozofiei SABON. Încă de la început, SABON s-a angajat să folosească ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate pentru produsele sale, inclusiv faimoasele săruri, nămol, alge și ape tămăduitoare de la Marea Moartă, precum și comori naturale selectate din regiunea mediteraneană și nu numai – ulei de măsline, unt de shea și uleiuri esențiale din diverse plante și fructe.

SABON cultivă gustul pentru arta de a dărui. Un cadou simbolizează afecțiunea, recunoștința, dragostea și bucuria. Fiecare achiziție de la SABON evocă atenția acordată până la cele mai fine detalii, de la modul în care împachetează manual creațiile cu hârtie de mătase, până la panglicile din satin ce decorează cutii-cadou elegante, care se disting printr-o notă personală.

Această dedicare de a oferi clienților săi experiențe încântătoare, multi-senzoriale, care învăluie tandru corpul, sufletul și casa, a făcut din SABON un brand internațional, cu peste 200 de magazine. Astăzi, SABON se găsește în 15 țări și în mii de case din întreaga lume.

Hai să celebrezi cu SABON!

SABON va celebra cea de-a 25-a aniversare prin evenimente unice, atât în magazine, cât și online. Clienții din întreaga lume vor fi invitați să exploreze o selecție de minuni care dezvăluie povestea SABON, să descopere produse aniversare exclusive și să participe la activități atractive, cu premii, pe tot parcursul anului. 

Toată lumea e invitată la sărbătoare!

#SABON25th

Ești așteptat pe www.sabon.ro să celebrezi 25 de ani de Sabon și să afli mai multe despre povestea brandului!

S-ar putea să-ți placă și...

10 comentarii

 1. Chiar imi doresc să aflu mai multe despre povestea din spatele brandului.

 2. Ador produsele Sabon, abia astept sa vad ce surprize ne-au pregatit.

 3. Produsele Sabon sunt pe lista mea de preferinte si abia astept sa aflu ce surprize ne-au pregatit.

  1. Denisa spune:

   Imi plac produsele lor, miros tare bine. Trebuie sa imi cumpar si eu vreo 2 geluri de dus noi.

 4. Am tot spus că o să încerc produsele Sabon. O să urmăresc site-ul de acum în colo.

 5. Anca spune:

  Am mai auzit de ei dar nu am reușit să încerc produsele lor, o sa le caut.

 6. Tin minte cand a aparut primul magazin in Bucuresti si intram cu fiecare ocazie.

 7. brandul in sine e magic, eu am incercat doar in treacat ceva de la ei si mi-a placut la nebunie

 8. Povestea este frumoasă la fel ca produsele Sabon. Tare îmi plac, dar din pcate nu mi-am mai luat nimic de ceva timp.
  La mulți ani, Sabon!

 9. Așa o sărbătoare nu e de ratat. Mulțumesc pentru detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *