Lifestyle, Travel

Ce facilitati ai la Salonul Business din aeroportul Otopeni

Tocmai ne-am întors din luna de miere pe care am petrecut-o în Italia. Inițial voiam să mergem cu mașina și să facem un EuroTrip, dar ne-am dat seama că drumul ar fi foarte obositor și nici nu mai avem îndeajuns de multe zile de concediu pentru a ne putea bucura de toate locurile pe care doream să le vizităm.

Am ales până la urmă să mergem cu avionul, iar cu această ocazie am mers pentru prima dată într-un business lounge din aeroport.

Cum ai acces într-un business lounge?

Accesul se face gratuit dacă ai card de debit Gold, Elite sau Platinum la una din băncile din România. Noi am fost la Salonul Business Tarom situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 3. Am putut avea acces atât cu un card Gold Mastercard, cât și cu Visa Gold. La intrarea în business lounge ți se scanează cardul, așa că trebuie să îl ai cu tine.

Majoritatea cardurilor Gold au o taxă lunară de administrare, dar dacă aveți noroc puteți prinde o ofertă fără taxă de administrare, așa cum am prins eu recent de la Libra Bank.

Ce facilități ai la Salonul Business Tarom din aeroportul Otopeni?

Beneficiezi de wifi și de stații de încărcare pentru telefoane, laptopuri sau alte dispozitive. De asemenea, poți alege dintr-o selecție de gustări (sandwich-uri, iaurturi, napolitane, alune, biscuiți) și băuturi, atât alcoolice, cât și non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri, bere, băuturi spirtoase).

Există o zonă dedicată fumătorilor, birouri și chiar 2 laptopuri care pot fi accesate în mod public. Nu există toalete special dedicate, dar cele mai apropiate sunt situate chiar la ieșirea din salonul business.

Nu poți lua nimic la pachet, totul trebuie consumat doar în interiorul salonului.

În concluzie, este o zonă plăcută unde poți să petreci ceva timp înainte de zbor și să iei o gustare. Dacă ai această posibilitate îți recomand să mergi măcar o dată într-un business lounge.

Pe TikTok am postat un video cu toată experiență de la business lounge și vă invit să îl vizionați.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Ideal ar fi ca accesul sa fie non stop, am inteles ca este cu program.
    In rest, e fain si face asteptarea mai usoara.

    1. Eu stiam ca este non-stop..

  2. Am fost si eu cu Tarom in Franta anul asta, dar nu am stiut despre aceasta facilitate. Mi-am notat. 🙂

  3. Eu am avut ocazia să stau la salonul oficial și mi-a plăcut, evident.
    Am reținut însă informațiile și le voi folosi cu prima ocazie.

  4. Nu stiu daca voi avea ocazia sa ajung, dar ma bucur sa vad cum a fost experienta ta si sa stiu cam cum este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *