Hermés
Evenimente

Hermés deschide primul magazin din România

Zilele acestea am aflat o veste tare interesantă și importantă pe care trebuia să o împărtășesc cu voi!

Hermés deschide primul magazin din România

Grupul francez Hermés vrea să deschidă un magazin în zona Ateneului din Bucureşti, potrivit surselor Ziarului Financiar. Cel mai probabil magazinul Hermés va lua locul magazinului Gucci care a ieșit de pe piața românească.

Una dintre cele mai exclusiviste mărci din lume va veni direct în România și nu în sistem de franciză. Pentru un nou magazin în regiune, grupul s-a uitat la Bucureşti şi Budapesta, conform datelor ZF, și a ales București.

Este o veste foarte importantă pentru România, prima de acest fel din ultimii 16 ani, după ce în 2008 Louis Vuitton a decis să deschidă un magazin propriu la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Hermès, artizani contemporani din 1837

Din 1837, Hermès a rămas fidel modelului său artizanal și valorilor sale umaniste. Libertatea de a crea, căutarea constantă a materialelor frumoase și transmiterea unui know-how excepțional – care permit crearea de obiecte utile și elegante, care rezista testului timpului – formează unicitatea Hermès.

Administrată de familie, independentă și responsabilă social, compania se angajează să-și mențină cea mai mare parte a producției în Franța, prin cele 54 de sit-uri de producție, în timp ce își dezvoltă rețeaua internațională de distribuție de 300 de magazine în 45 de țări.

Sunt tare curioasă cum vor decurge lucrurile după deschiderea buticului Hermés și dacă va avea succes. Brandul Louis Vuitton rezistă bine de 16 ani, dar magazinul Gucci a fost închis în 2022 după mai bine de un deceniu de la deschidere.

România este într-o continuă dezvoltare și tot mai multe branduri mari aleg să deschidă magazine aici, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *