Carti

Povești muzicale: Lacul lebedelor și Anotimpurile

Sunt mereu în căutare de cărți interactive și educative pentru bebe (aproape 10 luni în prezent). V-am prezentat deja 2 cărți din colecția Bebe învață, puteți citi recenzia aici.

Tot la Editura Litera am găsit și o serie de Povești muzicale pentru copii. Cărțile din această serie sunt potrivite pentru copii peste 5 ani, dar sub supravegherea noastră i le vom prezenta și lui bebe.

Grafica este absolut superbă, este o încântare să privești aceste cărți. Haideți să vă dau mai multe detalii.

Anotimpurile – Antonio Vivaldi

În această carte ascultăm și învățăm despre Anotimpurile de Antonio Vivaldi. Pentru a fi mai distractiv pentru copii avem și povestea Elizei și a cățelului ei care călătoresc prin toate cele patru anotimpuri într-o singură zi. Poți apăsa nota muzicală de pe fiecare pagină pentru a asculta cum prinde viață povestea în acordurile celor patru Anotimpuri ale lui Vivaldi, apoi poți asculta din nou toate fragmentele la finalul cărții.

În carte găsim atât informații despre compozitorul operei și despre lucrarea de față, cât și un glosar de termeni muzicali.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

Lacul lebedelor – Piotr Ilici Ceaikovski

Lacul lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski chiar are o poveste pe care probabil nu mulți o cunosc dacă nu merg frecvent la balet. În această poveste muzicală este explicat totul simplu, pe înțelesul copiilor. Mi se pare o carte superbă și extrem de educativă, atât pentru copii, cât și pentru părinții care nu știau despre ce este vorba în Lacul lebedelor.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

Mai jos puteți vedea cartea în detaliu.

Voi ce cărți le citiți copiilor voștri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *