Menajera și Secretul menajerei
Carti

Recenzie Menajera și Secretul menajerei de Freida McFadden

Am descoperit o serie-fenomen care te aruncă în misterul unui joc de-a șoarece și pisica, în care nu există bine și rău, iar toate personajele își au umbrele și luminile lor.

Menajera și Secretul menajerei au fost citite dintr-o răsuflare, deși nu este chiar genul de cărți pe care eu îl citesc de obicei. După numele cărților am crezut că vor fi asemănătoare cu Povestea slujitoarei, una din cărțile care mie mi-a plăcut enorm, dar nu are absolut nicio legătură, nu sunt același gen sau stil.

Menajera

Menajera de Freida McFadden este un thriller psihologic care o are ca protagonistă pe Millie Calloway. Ea este menajera Ninei Winchester. Prima parte a acestui volum mi s-a părut destul de plictisitoare, partea care spune versiunea lui Millie. Dar partea a doua, în care povestește Nina, te dă cu totul peste cap și vezi cu totul altfel ceea ce tocmai ai citit.

Acest volum a fost nominalizat la Premiile 2022 Goodreads Choice, în categoria “Cel mai bun thriller & mystery al anului”.

Menajera și Secretul menajerei

Secretul menajerei

Secretul menajerei este al doilea volum al seriei. Protagonista este tot Millie care este acum menajera lui Wendy Garrick. Trebuie să recunosc că acest volum mi-a plăcut mai mult decât primul. A fost mai antrenant, dar la fel de imprevizibil. Mi-ar fi plăcut totuși să aibă o continuitate cu primul volum, să aflăm ce s-a mai întâmplat cu Nina.

Acest volum a fost publicat în 2023.

În concluzie, vă recomand această serie a Freidei McFadden pentru că o să vă placă mult, chiar dacă nu citiți thrillere psihologice de obicei.

Pachetul cu cele 2 cărți poate fi achiziționat de aici.

Alte recenzii de cărți de pe blog puteți citi aici

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *