SuperBlog

Sănătate din inima Daciei – alegeri naturale cu Fares

Scriu acest articol având lângă mine o cană de ceai din gama Plantusin de la Fares. Îmi încep aproape fiecare dimineaţă cu un ceai, de obicei de fructe sau de mentă. Din cauza scăderii temperaturilor am răcit şi îmi simt gâtul şi nasul iritate aşa că era cazul să trec la ceaiuri din plante medicinale şi sirop de tuse. Alternez între ceaiul Plantusin şi Hapciu de la Fares şi sper să scap de răceală cât mai rapid.

Când eram copil aveam un ierbar şi mamaia mă învăţa despre plante în general şi despre plante medicinale în special. Mergeam împreună să culegem coada şoricelului, muşetel, tei pentru a le usca şi a face ceai din ele. Mamaie nu mai este de câţiva ani buni, însă ceaiurile din plante medicinale de la Fares sunt la îndemână mereu.

Nu am fost niciodată adepta pastilelor pentru că îmi este greu să le înghit şi trebuie mereu să le pisez şi să le dizolv în apă. Doar în cazuri extreme când îmi este foarte rău şi medicul îmi indică apelez la pastile. În restul timpului prefer produsele naturale, în cazul de faţă ceaiul, comprimatele şi siropul din gama Plantusin de la Fares.

Cel mai bun doctor oferă întotdeauna cât mai puține medicamente.

Benjamin Franklin

Ştiai că?

Câteva curiozităţi despre Fares:

  • este un brand românesc, originar din Orăştie
  • are o istorie îndelungată fiind fondat în 1929
  • gama Plantusin este prezentă pe piaţă de peste 25 ani
  • produsele sunt create din plante cultivate pe cele 200 de hectare ale companiei, în apropiere de Orăştie
  • au un laborator unde echipa medicală şi de cercetare dezvoltă constant produse şi reţete pentru diverse tipuri de consumatori, până la studiile de calitate şi eficienţă

Despre produsele din gama Plantusin şi de ce sunt eficiente

Plantusin pentru gât conţine 30 de comprimate de supt care contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul gâtului. Uleiurile esențiale din compoziția comprimatelor de supt reduc durerile și iritația de la nivelul gâtului încă de la primele administrări. În plus, au un gust mentolat şi îţi menţin respiraţia proaspătă.

Siropul Plantusin forte are o rețetă complexă cu 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv. Poate fi administrat adulţilor, dar şi copiilor peste 3 ani. Se recomandă administrarea lui înainte de masă.

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă de la Fares:

În perioada disconfortului respirator, vă sfătuim să evitaţi consumul de alimente care produc mucus cum sunt produsele lactate, dulciurile cu zahăr alb, făina albă (produsele de panificaţie, patiserie, biscuiţi, paste făinoase), grăsimile şi prăjelile.

Atunci când vrei să cumperi produse naturale alege un brand de încredere şi cu tradiţie, aşa cum este Fares, pentru că sănătatea este cel mai important lucru pe care îl avem.

Acest articol a fost scris pentru competiţia SuperBlog 2021.

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Și eu am început să beau ceaiuri în ultimul timp.

  2. Cu ceaiurile nu prea le am…insa si eu prefer sa evit pastilele, mai ales la raceala

  3. Gama asta este absolut senzationala. O ador pentru ca este un remediu natural pentru problemele cu care ne confruntam … racelile … mai exact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *