Lifestyle, Review

Am fost la Aqua Garden Militari Residence. Merita sau nu?

În articolul despre protecția solară vă spuneam că am fost la piscină, iar locația pe care am ales-o a fost Aqua Garden Militari Residence. Motivele pentru care am ales această piscină sunt: proximitatea față de casă, prețul, beneficiile și parcarea gratuită.

Ne-am luat concediu joi și vineri și am stabilit ca vineri să mergem la piscină. Am ajuns undeva în jurul orei 10:30-11 și am găsit destule locuri de parcare neocupate. Când am plecat, în schimb, parcarea era plină.

Înainte de intrare (de achitarea tarifului) ți se verifică bagajele pentru că nu ai voie cu alimente sau băuturi aduse din afara locației. Citisem deja regulamentul și recenziile de pe Google înainte să mergem așa că știam deja că se va întâmplă acest lucru.

În cadrul Aqua Garden Militari Residence găsiți o singură piscină, dar destul de mare și mai ales lungă. Tocmai pentru acest fapt apa a fost destul de rece, chiar dacă afară erau 35-36 grade. Sunt și 2 foișoare care pot fi închiriate pentru zile de naștere sau alte evenimente.

Mi-ar fi plăcut să fie mai multă umbră, câțiva copaci poate, pentru că a trebuit să tot mutăm umbrela după șezlong.

Program și tarife

Programul piscinei din cadrul Aqua Garden Militari Residence este de luni până duminică de la ora 9 la ora 21.

Tariful de intrare pentru adulți este 40 lei de luni până vineri și 70 lei în weekend. Copii cu vârsta cuprinsă între 0-4 ani au intrarea gratuită, iar copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani plătesc 20 lei în timpul săptămânii și 35 lei în weekend.

În prețul intrării este inclus un prosop și un cocktail non-alcoolic. La intrare o să primiți câte un voucher pentru prosop și un voucher pentru cocktail. Prosopul se ia de la vestiar, care este chiar lângă intrare, iar cocktailul de la bar, bineînțeles.

Imaginea de jos: Acesta este cocktailul non-alcoolic inclus în preț. Este un cocktail standard, noi am crezut că putem alege din meniu ce dorim, însă nu a fost cazul. Cocktailul a fost foarte bun și răcoritor.

Mâncare

Pentru mâncare poți opta pentru restaurant sau pentru a servi ceva rapid la șezlong. Dacă alegi a-2a variantă opțiunile sunt destul de reduse: pizza, burgeri, strips-uri de pui sau quesadilla.

Noi am preferat să mâncăm la șezlong și am ales o pizza quattro formaggi care a costat 35 lei. A venit rapid și a fost foarte gustoasă, ne-a plăcut mult.

Am ales și un frappe cu înghețată pentru care am plătit 18 lei. A fost excelent și vi-l recomand.

Pentru ca l-am comandat în jurul prânzului când deja se mai aglomerase am avut ceva de așteptat la bar. Băuturile și mâncarea se pregătesc în cadrul restaurantului, cei de la bar doar dau comanda mai departe și așteaptă să vină de la restaurant. De acolo și timpul de așteptare.

Partea bună este că puteți achita atât cash, cât și cu card. Intrarea și pizza am achitat-o cash, iar frappe-ul cu card.

În concluzie, merită? Răspunsul este DA, dar vă recomand să mergeți în timpul săptămânii, în weekend sigur este destul de aglomerat.

S-ar putea să-ți placă și...

7 comentarii

  1. din ce spui, chiar mi se pare ok si mie, preturile sunt acceptabile, iar eu clar as opta sa merg tot in cursul saptamanii, cum ai zis si tu

  2. Elena spune:

    Așa cum ai scris articolul, clar m-ai convins că ar trebui să merg și eu. Mi s-a parut foarte drăguț totul!

  3. Clar în cursul săptămânii e mult mai ok, mai ales dacă vrei să scapi de toată aglomerația. O să țin minte locația.

  4. Astfel de locuri au fost tare apreciate in aceasta vara torida.

  5. In cursul saptamanii as merge si eu. Mersi de recomandare!

  6. Pare frumos amenajat! Chiar e nevoie de cate o escapada pe caldurile acestea…

  7. Mi-as dori sa merg si eu la acest Aqua Park. Am fost si eu la piscina si am optat tot pentru a merge in cursul saptamanii pentru ca este mai liber. Arata tare bine acest aqua park

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *